ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Almond shaped: Το αγαπημένο παπούτσι της Πριγκίπισσας Νταϊάνα επέστρεψε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαρτίου 2024

Almond shaped: Το αγαπημένο παπούτσι της Πριγκίπισσας Νταϊάνα επέστρεψε
GETTY IMAGES
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα λάτρευε αυτό το στιλ παπουτσιών

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα πραγματικό fashion icon, που δεν άγγιζε μόνο την εποχή της, αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα υπάρχουν αναφορές στο στιλ. Ένα από τα statement κομμάτια που δεν αποχωριζόταν σχεδόν ποτέ ήταν οι γόβες της με την μύτη σε σχήμα αμυγδάλου. Το γνωστό almond shaped στιλ παπουτσιού αγαπήθηκε από την Νταϊάνα, με αποτέλεσμα να γίνει mega τάση στα 80’s.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αυτό λοιπόν το στιλ κάνει το comeback τον επόμενο χειμώνα με «άγριες διαθέσεις», διότι μπορούμε να πούμε πως είχαμε δει μερικές ενδείξεις της επικείμενης κυριαρχίας του τις δύο προηγούμενες σεζόν, αλλά τώρα πια είναι προφανές. Μετά την κορυφή που απόλαυσε τη δεκαετία του ‘80 και την mini επανεμφάνισή τους στα μέσα της δεκαετίας του 2010, ήρθε η ώρα να επιστρέψει δυναμικά και να κοσμήσει για ακόμα μια τα πόδια των γυναικών.

Το almond shaped παπούτσι χαρακτηρίζεται από το χαμηλό του τακούνι και τη μύτη του σε σχήμα V, αλλά με στρογγυλή άκρη. Μοιάζει dated, αλλά με το κατάλληλο styling μπορεί να απογειωθεί και να γίνει το κεντρικό κομμάτι του look σου ή να ισορροπήσει ένα πιο street style outfit. Είσαι έτοιμη για την επιστροφή τους; Ελπίζω ναι, διότι θα είναι παντού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.