CELEBRITIES

Ο Αρμάνι είναι επισήμως ο πιο «καλότυχος σχεδιαστής» - Oι celebrities που παρέλαβαν βραβείο φορώντας Αρμάνι


JTeam

16 Ιανουαρίου 2024

Ο Αρμάνι είναι επισήμως ο πιο «καλότυχος σχεδιαστής» - Oι celebrities που παρέλαβαν βραβείο φορώντας Αρμάνι
Splash News
Ο Αρμάνι ο πιο «τυχερός σχεδιαστής» σε τελετής απονομής βραβείων

Κάποια πράγματα στη ζωή είναι ξεκάθαρες συμπτώσεις. Ή μήπως όχι; Είναι άραγε τυχαίο πως οι περισσότερες γυναίκες celebrities που κατέκτησαν κάποιο βραβείο, φορούσαν εκείνο το βράδυ δημιουργίες από τον οίκο Armani;

Μια πρόσφατη έρευνα, θέλησε να βρει τον πιο «καλότυχο» designer, και όλα δείχνουν πως η πρωτιά ανήκει στον Iταλό σχεδιαστή, Τζόρτζιο Αρμάνι. Σύμφωνα με το jovani.com οι περισσότερες γυναίκες που κέρδισαν βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού, φορούσαν Αρμάνι κατά την απονομή τους. Και για να αναφέρουμε τα στατιστικά, πρόκειται για 10 γυναίκες, έναντι των 9 που φορούσαν Βαλεντίνο, και στη συνέχεια έχουμε 5 γυναίκες που φορούσαν Prada.

Jenny.Gr
Splash News


«Την τελευταία δεκαετία, ο Αρμάνι είναι ο πιο πολυφορεμένος σχεδιαστής ανάμεσα στις νικήτριες βραβείων», αναφέρει η έρευνα. Φορέθηκε το 2022 από την Τζέσικα Τσάστεϊν, η οποία κατέκτησε Όσκαρ, από την Ρενέ Ζελβέγκερ το 2020 στις Χρυσές Σφαίρες, από την Ζεντάγια το 2020 στα Emmys. Όλες αυτές οι νικήτριες, φόρεσαν Αρμάνι στις σημαντικές στιγμές της καριέρας τους και τους βγήκε σε καλό όπως φαίνεται.

Jenny.Gr
@jovani.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.