CELEBRITIES

Τέλος η δωρεάν πρόσβαση στο X; Ο Έλον Μασκ σκέφτεται να χρεώνει όλους τους χρήστες


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

Τέλος η δωρεάν πρόσβαση στο X; Ο Έλον Μασκ σκέφτεται να χρεώνει όλους τους χρήστες
Splash News
Ο Μασκ σκέφτεται σοβαρά να χρεώνει τους πάντες στο Χ - Τι δήλωσε σε συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

Σε περίπτωση που σου έχει λείψει ο ΤΈλον Μασκ και οι «ρηξικέλευθες» αποφάσεις του, να σου πούμε ότι σκέφτεται (σοβαρά) να χρεώνει όλους τους χρήστες του Χ. Η είδηση - βόμβα έπεσε σε συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι η πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) δεν θα είναι πια δωρεάν για όλους.

Ο Μασκ λοιπόν πρότεινε μετά την εισαγωγή διάφορων πακέτων συνδρομής, όλοι οι χρήστες ανεξαιρέτως να πληρώνουν για την πρόσβαση στην πλατφόρμα. Δήλωσε ότι ένα σύστημα πληρωμών είναι ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση των bots. Άλλωστε έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι η λύση του για να απαλλαγεί από αυτά και τους ψεύτικους λογαριασμούς είναι η χρέωση για την επαλήθευση των χρηστών.

Όπως είπε συγκεκριμένα, η δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος είναι «ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να καταπολεμήσω τεράστιες στρατιές bots. Προχωράμε στο να έχουμε μια μικρή μηνιαία πληρωμή για τη χρήση του συστήματος». Ο Μασκ εξήγησε ότι τα bots κοστίζουν πολύ λίγα χρήματα, αλλά αν για να χρησιμοποιήσει το X, ένας χρήστης έπρεπε να πληρώσει, αυτό θα έκανε το πραγματικό κόστος της δημιουργίας ενός μεγάλου αριθμού bots υψηλότερο.

Παράλληλα ανέφερε ότι η τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιούν τώρα τα bots γίνεται όλο και καλύτερη στο να περνάει τα τεστ που προορίζονται για τον εντοπισμό bots από τους ανθρώπους.

Από τότε που ο Μασκ ανέλαβε το Twitter πέρσι, προσπάθησε να δώσει κίνητρα στους χρήστες να πληρώσουν για τη συνδρομή των 8 δολαρίων τον μήνα. Οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν μεγαλύτερα tweets και απολαμβάνουν αυξημένη προβολή στην πλατφόρμα. Η κίνηση αυτή, βέβαια, έχει μεγάλο ρίσκο, αφού με τη συνδρομή για όλους το Χ μπορεί να χάσει ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του. Το έχεις σκεφτεί αυτό, Μασκ;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS