CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Έχει 129 τσάντες Balenciaga, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιανουαρίου 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Έχει 129 τσάντες Balenciaga, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια
Instagram/kimkardashian
Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει πόσες τσάντες Balenciaga έχει και οι χρήστες των social media την σχολιάζουν αρνητικά για το νέο της ρόλο

Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει τη ντουλάπα της ή καλύτερα ένα μέρος από τη ντουλάπα της, το οποίο είναι πλημμυρισμένο από τσάντες του οίκου μόδας Balenciaga και όλα αυτά μετά τις αντιδράσεις για τον νέο ρόλο της ως brand ambassador του οίκου. Η Κιμ προμοτάρει τον Balenciaga στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τη ντουλάπα της μαζί με τις πάνω από 100 τσάντες της, από τον πολυτελή οίκο φυσικά.

Στο βίντεο της ανάρτησης η επιχειρηματίας προσπαθεί να μαντέψει πόσες τσάντες έχει στα τέσσερα ράφια που είναι γύρω της. «Η εκτίμησή μου είναι 130» λέει στην κάμερα πριν τις μετρήσει. Στη συνέχεια μοιράστηκε μαζί μας ενθουσιασμένη πως έχει 128 τσάντες, πριν θυμηθεί πως κρατάει ακόμα μια, άρα 129.

Instagram/kimkardashian

Σύμφωνα με το site του Balenciaga κάθε τσάντα κοστίζει περίπου 2.800€, πράγμα που σημαίνει πως συνολικά η συλλογή της Κιμ Καρντάσιαν μόνο σε τσάντες του οίκου φτάνει στα 360.000€.

Οι αντιδράσεις όμως για την επιστροφή της στον οίκο δεν πήγαν όσο καλά περίμενε, αφού πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι αρνητικά. Επίσης στο X (Twitter) γράφτηκαν αρκετά σχόλια σχετικά με το σκάνδαλο του Balenciaga, που μονοπώλησε τον κόσμο της μόδας το 2022. Ένας χρήστης έγραψε «Μην ξεχάσετε ποτέ τι έκαναν. Γιατί φωτογραφίζονται παιδιά ενώ υπάρχει γύρω τους εξοπλισμός για BDSM;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.