HOME SWEET HOME

Οι top τάσεις στη διακόσμηση για αυτό το φθινόπωρο


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Οι top τάσεις στη διακόσμηση για αυτό το φθινόπωρο
Pexels/natalia s
Οι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλοι

Ξεκίνησε η εποχή που μπαίνουμε σε πιο cozy mood και θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού. Ακόμα κι αν το φθινοπωρινό κρύο δεν είναι ο κανόνας για εμάς, βγαίνουν σιγά σιγά οι πικέ κουβερτούλες και αποκτάμε την ανάγκη για ανανέωση, χωρίς να κάνουμε απαραίτητα τεράστιες αλλαγές.

Αν αναζητάς λίγο inspo, αυτά είναι τα κορυφαία trends για το φθινόπωρο που μόλις άρχισε και μάς προτρέπει να καθόμαστε περισσότερο στο σπίτι μας. Τα περισσότερα από αυτά δεν θα σε βάλουν σε έξοδα, αλλά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Επιστροφή στις επισημότητες

Jenny.Gr
pexels/cottonbro

Αν δεν έχεις πορσελάνες και πανάκριβα ασημικά, δεν πειράζει. Η νέα τάση όμως μάς θέλει να επιτρέπουμε πολυτέλειες στον εαυτό μας, χωρίς να βγούμε από το σπίτι. Αντί να τρώμε χύμα στον καναπέ, στρώνουμε το τραπέζι με τραπεζομάντιλα και τρώμε με τα καλύτερά μας μαχαιροπίρουνα.

Statement γυάλινα

Ποτήρια με χρώμα, κούπες από γυαλί και το αγαπημένο διάφανο υλικό που ταιριάζει με την πολυτέλεια που λέγαμε πριν.

Sustainability στα υφάσματα

Jenny.Gr
Pexels/madison inouye

Η τάση που δεν θα φύγει ποτέ γιατί είναι απαραίτητη. Αν θέλεις να πάρεις χαλιά ή ριχτάρια, προτίμησε οργανικά υλικά και φυσικά, χρώματα που είναι ουδέτερα και δεν θα θέλουν αλλαγή του χρόνου.