ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Stimulskin Plus Collection: Μια νέα οπτική γωνία της γήρανσης


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Stimulskin Plus Collection: Μια νέα οπτική γωνία της γήρανσης
Τι θα γινόταν αν βλέπαμε την ηλικία από διαφορετική οπτική γωνία; Τι θα γινόταν αν δεν ήταν μόνο οι ρυτίδες;

Οι τελευταίες μελέτες υποστηρίζουν ότι η μορφολογία του προσώπου θα ήταν πιο ακριβής δείκτης ηλικίας από τις ρυτίδες, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της μορφολογικής γνώσης του προσώπου.

Η Darphin, με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στη μορφολογική γήρανση, επανασυστήνει τη Stimulskin Plus, μια συλλογή που αποκαλύπτει την ομορφιά κάθε χαρακτηριστικού από κάθε γωνία, συσφίγγοντας, ανορθώνοντας ορατά και σμιλεύοντας την επιδερμίδα για μια επαναπροσδιορισμένη και πιο νεανική εμφάνιση.

Jenny.Gr

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

Απολαύστε την καινοτόμο συσφικτική και διαμορφωτική δύναμη της κρέμας Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream και του ορού Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum - για μια ορατά λεία, πιο νεανική εμφάνιση.

STIMULSKIN PLUS ABSOLUTE RENEWAL SERUM

Μην ξεγελιέστε από την ελαφριά και πολυτελώς μεταξένια υφή του - αυτό το ισχυρό συμπύκνωμα πρόκειται να αναβαθμίσει την εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Εμποτισμένο με συστατικά που βοηθούν στην ορατή ανόρθωση, σμίλευση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Ο ορός Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum προσφέρει μια σφριγηλή και νεανική εμφάνιση.

Jenny.Gr

STIMULSKIN PLUS ABSOLUTE RENEWAL CREAM

Γνωρίστε τη δύναμη που αναζωογονεί τη νεότητα. Αυτή η πλούσια και βελούδινη κρέμα είναι ιδανική περιποίηση για τις ορατές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας, την εμφάνιση χαλάρωσης και τον θαμπό τόνο του προσώπου. Με σύνθεση βασικών συστατικών που βοηθούν στην υποστήριξη της δύναμης της επιδερμίδας , η κρέμα Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream αποκαλύπτει μια πιο λεία, πιο νεανική εμφάνιση.

Γνωρίζουμε ότι η επιδερμίδα όλων μας είναι διαφορετική, γι' αυτό και η αγαπημένη μας κρέμα κυκλοφορεί σε διάφορες υφές. Η Stimulskin Plus Absolute Renewal Balm Cream είναι μια πλούσια, κρέμα. Η Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream έχει μια κομψή, ανάλαφρη υφή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.