ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bridal MakeUp: Πώς θα αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Απριλίου 2024

Bridal MakeUp: Πώς θα αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη
Getty Images
Tο 2024, τα κορυφαία bridal makeup trends αναδεικνύουν την καλύτερη εκδοχή των χαρακτηριστικών του προσώπου κάθε νύφης

Την ημέρα του γάμου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη νύφη. Εκείνη θέλει να δείχνει όμορφη, λαμπερή και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση σε κάθε της βήμα και κίνηση. Για να δημιουργηθεί η ιδανική νυφική εμφάνιση, σημαντικό κεφάλαιο της προετοιμασίας είναι η εύρεση του bridal makeup look. Μπορεί οι τάσεις στην ομορφιά να εξελίσσονται διαρκώς, αλλά αυτή τη χρονιά οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ προωθούν στοιχεία που αφορούν τη φυσικότητα, τη διαχρονικότητα και την ανάδειξη της καλύτερης εκδοχής του προσώπου κάθε νύφης.

Glowing skin

Jenny.Gr
Getty Images

Τα βαριά, πλήρους κάλυψης foundation αποτελούν πια παρελθόν για το νυφικό μακιγιάζ. Στόχος είναι η δημιουργία ενός υγιούς και λαμπερού glass skin effect, χωρίς ωστόσο να καλύπτεται η φυσική υφή της επιδερμίδας. Ακόμα κι αν υπάρχουν ατέλειες στο δέρμα συστήνεται να στοχεύσουμε τοπικά με concealers, αντί να φορτώσουμε το πρόσωπο με περιττή ποσότητα προϊόντος.

Beauty tip: Η φροντίδα του δέρματος εκ των έσω αποδεικνύεται ιδιαίτερα ωφέλιμη για ένα υγιές δέρμα που λάμπει φυσικά. Η υγιεινή διατροφή, το πολύ νερό, αλλά και τα pre – wedding skin treatments ανήκουν στα must!

Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Stylo Highlighter - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Nars Radiant Creamy Concealer - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Guerlain Terracotta The Bronzing Powder - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Blush baby

Jenny.Gr
Getty Images

Τις τελευταίες σεζόν, το ρουζ είναι ο πρωταγωνιστής των τάσεων στο μακιγιάζ και το 2024 η προτίμηση σε αυτό το προϊόν ομορφιάς κορυφώνεται. Χαρίζει μια διακριτική δόση χρώματος και μια νότα υγείας, φρεσκάδας και νεότητας στο bridal makeup look.

Beauty tip: Για τη δημιουργία ενός αρμονικού και αιθέριου monochrome bridal makeup, προτείνεται ο χρωματικός συνδυασμός του ρουζ με το κραγιόν.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Natasha Denona Rose Cheek Duo - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Dior Backstage Rosy Glow - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Berry lips

Jenny.Gr
Getty Images

Οι ανοιχτές αποχρώσεις των φρέσκων και ζουμερών μούρων στα χείλη βρίσκονται στις top χρωματικές επιλογές αυτής της σεζόν για το νυφικό μακιγιάζ. Προσθέτουν μια αίσθηση αίγλης, πολυτέλειας και μυστηρίου στην εμφάνιση κάθε νύφης.

Beauty tip: Η εφαρμογή ενός κραγιόν σε berry τόνους πρέπει ιδανικά να χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, σαν το χρώμα να πηγάζει πραγματικά από τα χείλη. Για περισσότερη αίσθηση φρεσκάδας, πάνω από το κραγιόν μπορεί να προστεθεί μια μικρή δόση λάμψης.

MAC Lip Pencil - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

MAC Lustreglass Lipstick - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Lancôme L'Absolu Rouge Cream Lipstick - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Natural Brows

Jenny.Gr
Getty Images

Οι τάσεις στα φρύδια διαχρονικά έχουν περάσει από όλα τα στάδια. Τα έχουμε δει πολύ λεπτά, τέλεια καθορισμένα και σχηματισμένα, αλλά και extra πλούσια και πυκνά. Αυτή τη στιγμή, όμως, τα beauty trends προβάλλουν την πιο φυσική εκδοχή τους, η οποία φυσικά είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Η τάση αυτή επεκτείνεται και στα bridal trends, καθώς προσθέτει διαχρονικότητα στη νυφική εμφάνιση.

Beauty tip: Οι θεραπείες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την φροντίδα των φρυδιών είναι απολύτως απαραίτητες. Ιδανικά, πρέπει να εφαρμόζονται για τουλάχιστον 3 μήνες πριν από τον γάμο, καθημερινά, ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι την μεγάλη ημέρα.

Benefit Cosmetics Whoa So Soft Brow Oil - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

ILIA In Frame Brow Gel - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Milk Makeup Kush Brow Gel - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.