ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Party girl look: Το προϊόν ομορφιάς που απογειώνει την εορταστική σου εμφάνιση σε 10’’


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Δεκεμβρίου 2023

Party girl look: Το προϊόν ομορφιάς που απογειώνει την εορταστική σου εμφάνιση σε 10’’
IG @kendalljenner
Το glitter spray είναι η τρέχουσα τάση που κυριαρχεί στο TikTok και ομολογουμένως είναι ιδανική για ένα party look την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένα party girl look πρέπει να είναι αξέχαστο. Και την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς σού δίνεται η τέλεια ευκαιρία να φορέσεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα και να δημιουργήσεις ένα δυνατό beauty look.

Ένα χρόνο πριν, στα beauty trends TikTok πρωταγωνιστούσαν οι εμφανίσεις με μαργαριτάρια, όμως φέτος η λάμψη είναι η απόλυτη επιλογή. Κι αναφερόμαστε φυσικά στην περίπτωση του glitter spray look που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα glitter spray για τα μαλλιά και το σώμα.

Πρόκειται για ένα προϊόν δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του 2000 που έκανε και πάλι την εμφάνισή του, καθώς η λάμψη που χαρίζει αποθεώνεται από χιλιάδες influencers στα social media.

Το glitter spray είναι ο νέος beauty εθισμός των TikTokers

Αν και το glitter spray ήταν ήδη ένα δημοφιλές προϊόν πριν από είκοσι χρόνια, δεν προορίζεται πια αποκλειστικά για εφαρμογή στα μαλλιά. Μπορείς να το ψεκάσεις τόσο στο σώμα, όσο και στα ρούχα σου.

@arminarshe your sign to spray glitter before you go out ✨✨🫶🏼🫶🏼#glitterspray #glitterhairspray #glitters #imjustagirl #glitterhair ♬ original sound - armin arshe

Μπορεί να χαρίσει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα όπως αυτό που χαρίζει ένα highlighter για να φωτίσει το δέρμα, αλλά και να δημιουργήσει μια πιο φουτουριστική. Τα περισσότερα σπρέι παρασκευάζονται ως hairspray, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της λάμψης αλλά και τη σταθερότητα του χτενίσματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.