ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ombré Nails: H hot τάση στο μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Απριλίου 2024

Ombré Nails: H hot τάση στο μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι
IG @chloelloyd
Το ombré μανικιούρ επιστρέφει πιπ «διασκεδαστικό» από ποτέ

Τα Baby boomer nails είναι το μανικιούρ που χαρακτηρίζεται από μια καθαρή, φυσική βάση και συνδυάζεται με μια πιο διακριτική λευκή άκρη. Δανείζονται ουσιαστικά στοιχεία της τεχνικής ombre, η οποία θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που είναι πια τόσο κοντά.

Ombré Nails

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή του έτους για διασκέδαση, επομένως το ίδιο διασκεδαστικό μπορεί να είναι και το μανικιούρ μας. Τα ombré nails κάθε άλλο παρά βαρετά είναι. Μας δίνουν το έναυσμα να πειραματιστούμε με παστέλ αποχρώσεις, όπως λιλά ή baby blue, ή ακόμα και neon αποχρώσεις, αν επιθυμούμε να γίνουμε πιο τολμηρές.

Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του μανικιούρ είναι ότι ακόμα κι αν μακρύνει το φυσικό νύχι και γίνεται άμεσα ορατό, διατηρώντας μια ομοιομορφία για περισσότερο διάστημα. Αυτό είναι εξαιρετικό, ιδίως για τους καλοκαιρινούς μήνες και την περίοδο των διακοπών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.