ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Baby Boomer nails: Η κομψή επανερμηνεία του γαλλικού μανικιούρ που πρωταγωνιστεί αυτή την άνοιξη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Απριλίου 2024

Baby Boomer nails: Η κομψή επανερμηνεία του γαλλικού μανικιούρ που πρωταγωνιστεί αυτή την άνοιξη
IG @negin_mirsalehi
Ένα απαλό και κομψό μανικιούρ που κάνει τα άκρα να δείχνουν υπέροχα

Ενώ οι νέες τάσεις στο μανικιούρ διαδέχονται η μια την άλλη σχεδόν με ιλιγγιώδης ρυθμούς, υπάρχουν κάποια στυλ που αποδεικνύουν τη διαχρονικότητά τους. Αυτή είναι η περίπτωση των Baby Boomer nails, ενός nail design που υπάρχει εδώ και δεκαετίες - διαδόθηκε από τη μεταπολεμική γενιά από την οποία πήρε το όνομά του. Γνωστά και ως “French fade" ή "French ombre", τα Baby Boomer nails είναι μια επανερμηνεία του κλασικού γαλλικού μανικιούρ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνική αναδόμησης νυχιών (με ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ή gel) που περιλαμβάνει την απόχρωση baby pink ή milky white. Η διαφορά μεταξύ του γαλλικού μανικιούρ και του Baby Boomer έγκειται στη χρήση του χρώματος.

Ενώ με το κλασικό γαλλικό υπάρχει μια καθορισμένη γραμμή μεταξύ της φυσικής απόχρωσης στη βάση του νυχιού και της λευκής μύτης, στο Baby Boomer μανικιούρ αναμειγνύονται τα δύο χρώματα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα ντεγκραντέ ή ombre εφέ.

Με την τεχνική Baby Boomer τα νύχια παίρνουν επί της ουσίας μια μίξη από το διπλό χρώμα του γαλλικού, προσδίδοντας στο αποτέλεσμα απαλότητα και κομψότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.