ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Natural nails: Πώς να δημιουργήσεις το πολυπόθητο «no manicure» manicure


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Μαρτίου 2024

Natural nails: Πώς να δημιουργήσεις το πολυπόθητο «no manicure» manicure
IG @juliesfi
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο για να κάνεις τα φυσικά σου νύχια να δείχνουν υπέροχα

Τις τελευταίες σεζόν τα μακριά, κομψά νύχια σε φυσικές αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, όταν επιθυμείς ένα true naturale μανικιούρ, χωρίς gel ή ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, πρέπει να δράσεις στρατηγικά για να εξασφαλίσεις ότι τα νύχια σου είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Με τον τρόπο αυτό, το «no manicure» manicure θα δείχνει μοναδικό.

Η λάμψη των νυχιών

Η υγιεινή αποτελεί το Α και το Ω για ένα υπέροχο μανικιούρ. Μούλιασε τα νύχια σου σε ζεστό νερό με διάλυμα σαπουνιού και ελαιόλαδου. Αυτό θα διαλύσει οτιδήποτε έχει ενσωματωθεί κάτω και γύρω από το νύχι και την επιδερμίδα χωρίς να προκαλέσει ξηρότητα. Θα χρειαστείς 5 έως 10 λεπτά μουλιάσματος. Μετά μπορείς να τρίψεις με μια βούρτσα νυχιών.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Το λιμάρισμα

Οι νυχοκόπτες είναι καλοί για τα πιο κοντά νύχια, αλλά τείνουν να θρυμματίζουν τα μακριά νύχια και να δημιουργούν αιχμηρές άκρες. Για να προστατέψεις την ακεραιότητα των νυχιών σου και να διασφαλίσεις υγιή ανάπτυξη, λίμαρέ τα στο επιθυμητό μήκος και σχήμα.

Το buffer

Ένα κλασικό buffer είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γυαλίσεις φυσικά το νύχι εξομαλύνοντας τις κορυφογραμμές και τις αυλακώσεις. Για ακόμη πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε με ένα glossy top coat.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Οι βιταμίνες

Η επιστήμη λέει ότι ορισμένες ελλείψεις μπορούν να εμφανιστούν στα δάχτυλά μας. Οι λευκές κηλίδες και οι γραμμές του Beau (οι οριζόντιες γραμμές) είναι σημάδι έλλειψης ψευδαργύρου, ενώ οι κάθετες κορυφογραμμές (που μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνα σπασίματα και θραύσματα) είναι σημάδι έλλειψης σιδήρου ή βιταμίνης C. Η καθημερινή λήψη πολυβιταμινών και συμπληρωμάτων θα αποδώσει σημαντικά.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.