ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Nude French manicure: H πιο σύγχρονη soft glam ερμηνεία του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Μαρτίου 2024

Nude French manicure: H πιο σύγχρονη soft glam ερμηνεία του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ
IG @moskvichka_nails
Ένα ιδιαίτερα κομψό κι εκλεπτυσμένο στιλ μανικιούρ με διαχρονικό χαρακτήρα

Φήμες, που βασίζονται ωστόσο σε πραγματικά γεγονότα, λένε ότι το γαλλικό μανικιούρ δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Orly, Jeff Pink, το 1975. Ενώ εργαζόταν στα backstage κινηματογραφικών παραγωγών, συνειδητοποίησε πόσο συχνά χρειάζοταν να αλλάζουν οι ηθοποιοί αποχρώσεις στα νύχια τους. Έτσι, θέλησε να επινοήσει ένα nail look που θα μπορούσε να συμπληρώσει άρτια και αρμονικά οποιοδήποτε κοστούμι.

Jenny.Gr
IG @moskvichka_nails

Σήμερα, το γαλλικό μανικιούρ εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο elegant στυλ νυχιών που ταιριάζει εκπληκτικά σε κάθε περίσταση και με κάθε γυναικείο outfit. Τα πράγματα, όμως, στον κόσμο της ομορφιάς εξελίσσονται διαρκώς. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι το nude γαλλικό μανικιούρ είναι η πιο σύγχρονη soft glam εκδοχή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ.

Jenny.Gr
IG @moskvichka_nails

Η τάση

Το nude γαλλικό μανικιούρ είναι μια πιο εκλεπτυσμένη ερμηνεία που θα μπορούσαμε να δούμε να «πηγάζει» από το κλασικό French manicure. Εξακολουθεί να δίνει την πολυπόθητη φυσική και ευέλικτη εμφάνιση, αλλά την κάνει με έναν ιδιαιτέρως πολυτελή τρόπο που του προσδίδει κομψότητα και τελικά, διαχρονικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.