ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Negative space manicure: Επιστρέφει και σε προκαλεί τα το δοκιμάσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Μαρτίου 2024

Negative space manicure: Επιστρέφει και σε προκαλεί τα το δοκιμάσεις
IG @betina_goldstein
To μίνιμαλ μανικιούρ που αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας αυτή τη σεζόν

Στον παλμό των τάσεων της ομορφιάς, υπάρχουν τάσεις, εφήμερες, που ξεθωριάζουν και τάσεις με τόσο ιδιαίτερη λάμψη που τελικά, τείνουν να αποκτούν διαχρονικότητα και να μένουν ψηλά στις προτιμήσεις μας. Σε μια από αυτές τις τάσεις κατατάσσεται η τάση του negative space manicure.

Το είδαμε τις περασμένες σεζόν να πρωταγωνιστεί κι εκεί που πιστεύαμε πως ξαφνικά «ξεχάστηκε» και αντικαταστάθηκε από άλλα στιλ μανικιούρ, είναι και πάλι «εδώ», να χαρίσει τον ιδιαίτερο πολυδιάστατο χαρακτήρα του στο μανικιούρ μας.

Ρετρό, μινιμαλιστικό αλλά και άκρως εντυπωσιακό, το negative space manicure κινητοποιεί το ενδιαφέρον στέφοντας τα βλέμματα όλων στα υπέροχα άκρα μας. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που είναι «ελεύθερο», δεν περιορίζεται και μας δίνει την επιλογή του πειραματισμού με τα χρώματα και το design. Εδώ, μπορείς να βρεις το απαραίτητο inspo πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

Negative Space Manicure

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.