ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το έλαιο βιταμίνης Ε είναι το «κλειδί» για υγιή και δυνατά νύχια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Μαΐου 2024

Το έλαιο βιταμίνης Ε είναι το «κλειδί» για υγιή και δυνατά νύχια
IG @rosiehw
Δυναμώνει, ενυδατώνει και επανορθώνει τα νύχια

Εάν ο στόχος σου είναι τα υγιή νύχια, το έλαιο βιταμίνης Ε είναι σίγουρα το μαγικό συστατικό που θα σε βοηθήσει να τον επιτύχεις με απόλυτη ακρίβεια. Είναι η τελευταία πινελιά σε κάθε μανικιούρ και υπάρχουν σπουδαίοι λόγοι γι’ αυτό: Tο έλαιο βιταμίνης Ε ενυδατώνει, ενδυναμώνει και προστατεύει τα νύχια.

Η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα νύχια από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ ενυδατώνει και θεραπεύει σε βάθος τόσο τις πλάκες όσο και το περιβάλλον δέρμα.

Τα οφέλη του ελαίου βιταμίνης Ε για τα νύχια

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Βοηθά στη διατήρηση υγιών νυχιών: Το έλαιο βιταμίνης Ε παρέχει όλα τα απαραίτητα οφέλη που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις υγιή και μακριά νύχια.

Μπορεί να αναστρέψει τις βλάβες στα νύχια: Δεν είναι μυστικό ότι τα συνεχόμενα μανικιούρ και τα βερνίκια νυχιών μπορούν να αποδυναμώσουν τα νύχια, προκαλώντας βλάβες. Το έλαιο βιταμίνης Ε μπορεί να επιδιορθώσει και να προστατεύσει από αυτού του τύπου φθορά.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Μπορεί να εξαλείψει το κιτρίνισμα των νυχιών: Εάν αλλάζεις συνεχώς τα χρώματα βερνικιού, μπορεί να παρατηρήσεις κάποια στιγμή ότι τα νύχια σου έχουν αποκτήσει μια κίτρινη απόχρωση. Εφαρμόζοντας το έλαιο βιταμίνης Ε μπορείς να αποχρωματίσεις αυτή την ανεπιθύμητη όψη.

Ενισχύει τα θρεπτικά συστατικά στα νύχια: Η βιταμίνη Ε βοηθά στην αιμάτωση της περιοχής των νυχιών και μέσω του αίματος παρέχει τη σωστή ποσότητα θρεπτικών συστατικών, ικανή να προσφέρει σταθερή ανάπτυξη στα νύχια.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.