ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τελικά το (αποτυχημένο) AF1 της Tiffany & Co x Nike θα βγει και σε δεύτερο χρώμα;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Μαρτίου 2023

Τελικά το (αποτυχημένο) AF1 της Tiffany & Co x Nike θα βγει και σε δεύτερο χρώμα;
Instagram/alexandrearnault
Επειδή το πρώτο πήγε πολύ καλά (όχι), είπαν να βγάλουν ακόμα ένα χρώμα -μάλλον

Το Air Force 1 της Nike σε συνεργασία με την Tiffany & Co. λανσάρετε σε λίγες ημέρες, αλλά από ότι φαίνεται δε θα είναι το μόνο. Το μαύρο AF1 θα συνοδεύεται και από μια άλλη εκδοχή σε Tiffany Blue, σύμφωνα με τον exec της Tiffany Alexandre Arnault.

Ο Alexandre, γιος του LVMH CEO Bernard Arnault, αποκάλυψε τα νέα sneakers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις 2 Μαρτίου.

Ανέβασε δύο φωτογραφίες που έδειχναν ένα Nike AF1 παρόμοιο με το πρωτότυπο σχέδιο της συνεργασίας που είχε παρουσιαστεί, αλλά σε Tiffany Blue δέρμα.

Ήταν μια εντελώς ξαφνική αποκάλυψη για μια έτσι και αλλιώς «παράξενη» συνεργασία μεταξύ της Tiffany & Co. και της Nike, η οποία βγήκε στον αέρα στις αρχές Φεβρουαρίου. Και η υποδοχή από το κοινό ήταν, για να το πούμε ευγενικά, όχι αυτή που περίμεναν τα brands.

Ο Alexandre Arnault δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το Tiffany Blue AF1, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο μόνο για «εκλεκτούς» όπως η οικογένεια και οι φίλοι των Arnault ή μερικοί extreme διάσημοι, όπως η Beyoncé και ο JAY-Z.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.