ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Beyoncé και Tiffany & Co. φέρνουν την «Αναγέννηση» στη δεύτερη συνεργασία τους


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Beyoncé και Tiffany & Co. φέρνουν την «Αναγέννηση» στη δεύτερη συνεργασία τους
Beyoncé: Φέρνει την «Αναγέννηση» στην δεύτερη συνεργασία της με την Tiffany & Co.

Η Tiffany & Co., που απολαμβάνει μια αναγέννηση υπό την ιδιοκτησία της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, χρησιμοποίησε την Beyoncé για μια δεύτερη διαφημιστική καμπάνια με έντονες εικόνες μόδας που παραπέμπουν στο artwork του νέου της άλμπουμ "Renaissance".

Η σούπερ σταρ της μουσικής, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον διάσημο σύζυγό της Jay-Z σε μια μεγάλη καμπάνια της Tiffany πέρυσι, επιστρέφει σόλο φορώντας custom ρούχα από τους LaQuan Smith, Graham Cruz, Michael Challita και άλλους και μερικά από τα εμβληματικά κοσμήματα από τις σειρές.Tiffany T, Tiffany HardWear, Tiffany Knot και Tiffany Lock. Φοράει επίσης επιλεγμένα κομμάτια Tiffany των Jean Schlumberger και Elsa Peretti.

Την φωτογράφηση για την καμπάνια ανέλαβε ο Mason Poole.

Η Tiffany ανέθεσε επίσης ένα φιλμ στον σκηνοθέτη του μουσικού βίντεο Mark Romanek, με θέμα την τελευταία επιτυχία της Beyoncé «Summer Renaissance», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ιστότοπό της τον Οκτώβριο.

Με τίτλο «Lose Yourself in Love», η καμπάνια της Beyoncé για την Tiffany μιλά για παρόμοια θέματα με το «Renaissance» όπως η αγάπη για τον εαυτό μας και η ενδυνάμωση.

Το επερχόμενο φιλμ, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι ενσαρκώνει «το ανέμελο, χαρούμενο πνεύμα του άλμπουμ στο σύνολό της», χρησιμοποιώντας ως έμπνευση το Studio 54 της Νέας Υόρκης.

«Δράττουμε την ευκαιρία να έχουμε ένα icon να φοράει τα icons μας», δήλωσε ο Alexandre Arnault, εκτελεστικός αντιπρόεδρος προϊόντων και επικοινωνίας στην Tiffany, αποκαλύπτοντας εικόνες και λεπτομέρειες της καμπάνιαςστο WWD. «Είναι η καλύτερη. Πραγματικά ενσαρκώνει την απόλυτη σύγχρονη γυναίκα, κατά την άποψή μας, που την καθιστά την τέλεια εκπρόσωπο των αξιών μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.