ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η ανδρική συλλογή της Fendi SS '24 είναι εμπνευσμένη από τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιουνίου 2023

Η ανδρική συλλογή της Fendi SS '24 είναι εμπνευσμένη από τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν
Instagram/mensjournalonline
Γιατί ο οίκος γνωρίζει πως χωρίς τους ανθρώπους του, δε θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ποιότητας

Ολόκληρη η ανδρική συλλογή της Fendi για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους εργάτες. Στους εργάτες του νέου εργοστασίου του οίκου στην Τοσκάνη και με την τεχνογνωσία τους και τον επαγγελματισμό τους κάνουν το όραμα της creative director Silvia Venturini Fendi πραγματικότητα. Μαγική η στιγμή που υποκλήθηκαν μαζί της στο τέλος του show.

Η συλλογή μιλάει για την εσωτερική δουλειά που γίνεται στον οίκο. Εκεί που γίνεται η πραγματική δουλειά, στο εργοστάσιο, στην Ιταλία και η Fendi είναι πολύ περήφανη που μπορεί να συνεχίζει να κατασκευάζει τα κομμάτια της εντός της χώρας της. Σε όλο το show βλέπουμε την άρρηκτη σχέση μεταξύ πρακτικότητας και καλαισθησίας, η οποία χαρακτηρίζει την Venturini.

Είδαμε ψηλόμεσα παντελόνια, παλτό σε άλφα γραμμές, ολόσωμες φόρμες, έξυπνες προσθήκες όπως το μέτρο για ζώνη ή τα «σημάδια του ράφτη» πάνω στα παλτό και φυσικά τις θήκες εργαλείων. Όλα τα ρούχα είχαν κάτι που σου υπενθύμιζε ότι κάποιο -πραγματικοί- καλλιτέχνες τα έφτιαξαν.

Μια ακόμη εξαιρετική προσέγγιση της μόδας από την δεξιοτέχνη Venturini, που τοποθετεί -δικαίως- την Fendi στις πρώτες θέσεις των ανδρικών συλλογών.

Δες το βίντεο με όλη την ανδρική συλλογή της Fendi SS 2024!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.