ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όλοι οι celebrities που «το ζησαν» στο Wimbledon - Τι φόρεσαν και ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουλίου 2023

Όλοι οι celebrities που «το ζησαν» στο Wimbledon - Τι φόρεσαν και ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος
GETTY IMAGES
Για ακόμα μια φορά το Wimbledon έγινε πόλος έλξης πολλών celebrities και εμείς -προφανώς- ασχοληθήκαμε με το τι φορούσαν

Το τουρνουά τένις Wimbledon Championships τελείωσε για το 2023 και το μόνο που μας έμεινε είναι οι celebrities στο γήπεδο με τα στιλάτα looks τους, σε ένα event που αν μη τι άλλο «απαιτούσε» κομψές και preppy παρουσίες. Φυσικά και -σχεδόν- κανείς από τους celebrities δεν ακολούθησε τον «Wimbledon whites» dress code -ούτε καν οι παίκτες- και έτσι είχαμε πολλά και διαφορετικά looks με φαντασία και κομψότητα.

Είδαμε από γαλαζοαίματους, μέχρι mega stars και nepo babies. Είδαμε τιραντάκια, πουλοβερ, καμπαρντίνες και σακάκια, είδαμε φούστες, φορέματα και παντελόνια, αλλά για εμάς το βραβείο του πιο καλοντυμένου στο Wimbledon Championships 2023 το παίρνει ξεκάθαρα το Έμα Κορίν με το buttermilk κοστούμι του με την βερμούδα, την γραβάτα, το δερμάτινο παπούτσι και την ψηλή κάλτσα που λατρέψαμε. Δεύτερη η Σιένα Μίλερ με το μπλε, λευκό co-ord set της και την ψάθινη μπλε σκούρα τσάντα της. Το χάλκινο μετάλλιο το δώσαμε στην Πόπι Ντελεβίν με την maxi μπλε σκούρα φούστα της, το ασορτί crop top και το λευκό crop bomber jacket, που μας πήρε το μυαλό.

Jenny.Gr

Έμα Κορίν

GETTY IMAGES

Jenny.Gr

Σιένα Μίλερ

GETTY IMAGES

Jenny.Gr

Πόπι Ντελεβίν

GETTY IMAGES

Ας δούμε στην παρακάτω gallery τους πιο καλοντυμένους celebrities που εμφανίστηκαν στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.