ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Sienna Miller: παράνυφος στον γάμο της αδερφής της


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2022

Sienna Miller: παράνυφος στον γάμο της αδερφής της
Instagram/benjaminwheeler
Η Sienna Miller ήταν παράνυφος στον γάμο της αδερφής της και φόρεσε το πιο όμορφο και σικάτο φόρεμα!

Από όλους τους γάμους που έγιναν το 2022, σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο γάμος της σχεδιάστριας μόδας Savannah Miller και του αριστοκράτη James Whewell ήταν απίστευτα σικάτος και κομψός. Πραγματοποιήθηκε στο πολύ ρομαντικό και μποέμικο μπορεί να πει κανείς, Petersham Nurseries στο Richmond και είχε ό,τι θα ήθελες και θα φανταζόσουν για ένα χριστουγεννιάτικο γάμο. Οι φωτογραφίες είναι από τον πιο γνωστό φωτογράφο μόδας, Benjamin Wheeler.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι καλεσμένοι και οι παράνυφες ήταν εξίσου εκθαμβωτικοί με τη νύφη και τον γαμπρό. Αυτή όμως που τράβηξε την προσοχή και θα γίνει σίγουρα χειμερινό trend, είναι το dusty-blue βελούδινο slip φόρεμα της αδερφής της νύφης, της διάσημης ηθοποιού Sienna Miller. Ήταν απλό και λιτό, με κλασικό χρώμα για παράνυφο και παρόλο που φαίνεται ιδανικό για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, μπορεί εύκολα να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις.

Συνδυασμένο με λαμπερές πλατφόρμες που έδειχναν πολύ γιορτινές και έτοιμες για party, ενώ παρέμεναν σικάτες. Από πάνω η Sienna αποφάσισε να φορέσει ένα χνουδωτό σακάκι από μαλλί προβάτου, το οποίο είχε ξαναφορέσει την ίδια εβδομάδα σε μια έξοδό της στο Λονδίνο. Και sustainable πνεύμα η Sienna λοιπόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.