ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η αναζωογονητικά χιουμοριστική Τζούλια Φοξ, στην καμπάνια Camper fw 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναζωογονητικά χιουμοριστική Τζούλια Φοξ, στην καμπάνια Camper fw 2023
camper
Δεν μπορείς να μη σκάσεις ένα μικρό χαμόγελο βλέποντας την καμπάνια της Camper

Η πασίγνωστη και low profile εταιρεία παπουτσιών Camper αποφάσισε να δημιουργήσει μια καμπάνια για την fw 2023 συλλογή του brand, η οποία μας διδάσκει την αποδοχή της αποτυχίας, αντί να ψάχνουμε μονίμως την θετική πλευρά των πραγμάτων όταν η κατάσταση γίνεται δυσάρεστη.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν η Τζούλια Φοξ, ο Ζερμέν Λουβέ, η Μπόνι Μίλερ και η Ναουνα, οι οποίοι προσπαθούν μέσω των κακοτυχιών τους, να μας αλλάξουν την οπτική απέναντι στην αποτυχία και να μας ενθαρρύνουν να δούμε την ομορφιά στον πειραματισμό και την μάθηση. Η καμπάνια προήλθε πραγματικά μέσα από ένα δημιουργικό «κόλλημα» της ομάδας δημιουργικού στα κεντρικά γραφεία της Camper και σίγουρα τους βγήκε σε καλό.

Φωτογραφημένη στους δρόμους του Παρισιού, από τον Γκράντ Τζέιμς-Τόμας, η fw 2023 καμπάνια αναζητά το κόνσεπτ των «καθημερινών ατυχημάτων», παρουσιάζοντας σκηνές από πτώσεις με ποδήλατο, τσίχλες κολλημένες σε παπούτσια, μπογιά από φρεσκοβαμμένο παγκάκι πάνω στα ρούχα και παρόμοιες καταστάσεις.

Δες στην παρακάτω gallery όλες τις φωτογραφίες από την εξαιρετική και χιουμοριστική καμπάνια της Camper για τη σεζόν fw 2023!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.