ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Δύο Κάιλι είναι καλύτερες από μία: Η Τζέννερ σέρνει τον hot σωσία της στη νέα καμπάνια Acne Studios


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο Κάιλι είναι καλύτερες από μία: Η Τζέννερ σέρνει τον hot σωσία της στη νέα καμπάνια Acne Studios
Carlijn Jacobs
Όταν δύο Κάιλι είναι καλύτερες από μια

Η Κάιλι Τζέννερ αποφάσισε να δείξει στην αδερφή της, Κένταλ, πως γίνεται το μοντελινγκ και έκανε πολύ καλή δουλειά. Η Κάιλι πρωταγωνίστησε μαζί με τον εαυτό της -ναι, μην εκπλήσσεσαι- στην denim καμπάνια του brand Acne Studios για τη fw 2023 σεζόν.

Η επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει μια πιο ευάλωτη πλευρά της στην τελευταία αυτή καμπάνια με λίγο post apocalyptic πινελιές. Με βρεγμένα μαλλιά και βαμμένο σώμα με τρόπο που να θυμίζει χώμα και σκόνη, η Κάιλι φοράει baggy τζιν παντελόνια και jackets, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη εικόνα για τον εαυτό της, εφόσον την έχουμε συνηθίσει μόνο με κολλητά ρούχα.

«Λατρεύω την οργανική σχέση που έχω χτίσει με την Acne Studios. Είμαι fan του brand και φοράω τα προϊόντα τους τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η καμπάνια είναι μια από τις αγαπημένες μου. Λάτρεψα που δούλεψα με την φωτογράφο και αγαπώ την απλότητα των εικόνων, έχουν μια δύναμη στην ευθύτητά τους» αναφέρει η Κάιλι στο Δελτίο Τύπου.

Η μικρότερη αδερφή της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν-Τζέννερ λανσάρει το «2023 jeans», ένα unisex και oversized σχήμα, σε μια vintage ξεπλυμένη απόχρωση. Επίσης η καμπάνια παρουσιάζει και το «2021», ένα χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια. Αίσθηση δημιουργούν τα διαστημικά γυαλιά ηλίου και η multi-pocket τσάντα. Γενικά η καμπάνια κινείται σε ύφος ρετρό με αρκετές δόσεις coolness.

Πηγή: hypebae

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.