ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ρίτα Όρα πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και έκανε πολύ (στιλιστικό) θόρυβο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ρίτα Όρα πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και έκανε πολύ (στιλιστικό) θόρυβο
splashnews.com
Η Ρίτα Όρα τράβηξε όλα τα φλας στη Βενετία, ωστόσο όχι απαραίτητα για καλό

Μπορεί αυτή τη χρονιά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας να μην δούμε όσους stars έχουμε συνηθίσει, λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA, αλλά αν έχεις καλεσμένη τη Ρίτα Όρα, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για το μεγάλο buzz, το glamour και τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του 80ου Φεστιβάλ με ένα κατακόκκινο mini φόρεμα από τον οίκο μόδας Moschino, το οποίο είχε μια γερή δόση από τη δεκαετία των 80’s. Ήταν mini, με ένα τεράστιο φιόγκο στο μπροστινό μέρος και δύο ουρές να σέρνονται πίσω. Το look αυτό είχε παρουσιαστεί στην πασαρέλα του οίκου για την fw 2023 συλλογή του, ακριβώς όπως το φόρεσε η Ρίτα Όρα, δηλαδή και με το δαντελένιο μπλουζάκι από μέσα, όπως και με το διχτυωτό καλσόν. Ακόμα και τα παπούτσια ήταν ίδια. Ίσως η στιλίστριά της να «βαρέθηκε» λίγο να δημιουργήσει κάτι καινούργιο.

Jenny.Gr
splashnews.com

Η τραγουδίστρια όμως δεν έμεινε μόνο με αυτό το red-carpet φόρεμα, αλλά άλλαξε άλλες 3 φορές -θυμίζοντας παλιά Ελληνίδα παρουσιάστρια- με looks που ομολογουμένως ήταν κάπως «τραβηγμένα» για το τόπο και το event, εκτός από το τελευταίο της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη της Ρίτα Όρα με το κατακόκκινο φόρεμα και τα υπόλοιπα 3 looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.