CELEBRITIES

Η Φλόρενς Πιου «έσωσε» την Έμιλι Μπλαντ στο κόκκινο χαλί - Δες το βίντεο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουλίου 2023

Η Φλόρενς Πιου «έσωσε» την Έμιλι Μπλαντ στο κόκκινο χαλί - Δες το βίντεο
GETTY IMAGES
Όλη θα θέλαμε μια φίλη σαν τη Φλόρενς Πιου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Η Φλόρενς Πιου και η Έμιλι Μπλαντ παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Oppenheimer στο Λονδίνο και μας χάρισαν μια μοναδική στιγμή γυναικείας αλληλεγγύης. Ενώ βρισκόντουσαν στο κόκκινο χαλί απαστράπτουσες και υπέρλαμπρες, με την Φλόρενς να φοράει ένα μίντι τζιν φόρεμα Moschino με μεγάλο ντεκολτέ και την Έμιλι ένα μπρονζέ μεταλλικό κοστούμι, κάτι πετάχτηκε, κάτι άνοιξε και μια φιλία άνθισε.

Σε μια χαρούμενη στιγμή, όπου οι δύο ηθοποιοί έβγαζαν τις κλασικές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, το πάνω εσωτερικό κουμπί του σακακιού της Έμιλι άνοιξε ξαφνικά και άφησε να φανεί το μαύρο δαντελένιο bralette της. Η φίλη Φλόρενς όμως ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση βάζοντας το σώμα της μπροστά και βοηθώντας την Έμιλι να κρύψει το άνοιγμα με το χέρι της. Όλα αυτά με γέλια φυσικά, ενώ προσπαθούσαν να φτιάξουν το ελάττωμα. Σωστή κίνηση, εξαιρετικά αντανακλαστικά και πολλά μπράβο!

Η ταινία Oppenheimer θα ξεκινήσει να παίζεται στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, δηλαδή την ίδια μέρα με την Barbie - ένας κάποιος χαμός προβλέπεται εδώ. Η Έμιλι Μπλαντ είχε ανακοινώσει επίσης πως σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα για λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.