UPDATE

Μπίλι Άιλις: Με (εκπληκτική) εμφάνιση εμπνευσμένη από τα 60's στο νέο της τραγούδι για την «Barbie»


Τόνια Τζάφερη

12 Ιουλίου 2023

Μπίλι Άιλις: Με (εκπληκτική) εμφάνιση εμπνευσμένη από τα 60's στο νέο της τραγούδι για την «Barbie»
@billieeilish
Η Μπίλι Άιλις μεταμορφώθηκε σε Barbie για το νέο της βίντεο κλιπ και το κοινό της παραληρεί

Αν ένα όνομα έχουμε ακούσει περισσότερο από ποτέ τους τελευταίους μήνες, τότε αυτό είναι της «Barbie». Η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Μάργκοτ Ρόμπι συνεχίζει τις πρεμιέρες σε ΗΠΑ και Αυστραλία, όσο το κοινό περιμένει την άφιξη της ταινίας και στις υπόλοιπες χώρες.

Και κάπου εδώ έρχεται και η Μπίλι Άιλις να απογειώσει την ανυπομονησία, καθώς δημοσίευσε ένα teaser από το νέο της τραγούδι και βίντεο κλιπ με τίτλο «What Was I Made For?». Το νέο της single έχει συμπεριληφθεί στο σάουντρακ της ταινίας «Barbie» και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Ωστόσο η Βρετανή τραγουδίστρια αποφάσισε εχθές, να μας δώσει μια γεύση από το «What Was I Made For?», όπου τη βλέπουμε μεταμορφωμένη σε Barbie. Συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης ανάρτησε μια φωτογραφία από το βίντεο κλιπ και στο TikTok ένα μικρό απόσπασμά του.

@billieeilish “What Was I Made For?” song and video out thursday :’) #barbie ♬ original sound - BILLIE EILISH

Εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά, αλογοουρά και αφέλειες, σε ένα χτένισμα που θυμίζει 60s. Το ξανθό και το κίτρινο κυριαρχεί παντού, τόσο στο outfit, όσο και στα αξεσουάρ της.

«Το τραγούδι και το βίντεο έρχονται αυτή την Πέμπτη. Ανυπομονώ να δω πώς σας φαίνεται», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια. «Αυτή η ταινία θα αλλάξει τις ζωές μας και ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνει αυτό το τραγούδι», ανέφερε για το «Barbie» και το νέο τραγούδι της.