UPDATE #NOW

Μάργκοτ Ρόμπι: Η εμφάνιση της σε πρεμιέρα της Barbie είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα


Τόνια Τζάφερη

2 Ιουλίου 2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Η εμφάνιση της σε πρεμιέρα της Barbie είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα
Splash News
H real life Barbie της καρδιάς μας, επέλεξε ένα ονειρεμένο, vintage φόρεμα από τα 90’s και απογείωσε την Barbiecore τάση

Η Μάργκοτ Ρόμπι φαίνεται να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες της φάσεις -τουλάχιστον όσο αφορά τα επαγγελματικά και το στιλ της. Η νέα ταινία της Barbie, στην οποία πρωταγωνιστεί, μόλις κυκλοφόρησε και έκανε πρεμιέρα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, απ’ όπου και κατάγεται η ηθοποιός.

Στο πάρτι της πρεμιέρας, αλλά και στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, η Μάργκοτ Ρόμπι κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει, τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική, όσο και για την υπέροχη επιλογή του φορέματος της. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα pink sequin mini φόρεμα, από τον οίκο Versace, το οποίο ταίριαζε ιδανικά για την πρεμιέρα της Barbie, αλλά και αναδείκνυε υπέροχα το σώμα και το πρόσωπο της.

Jenny.Gr
Splash News

Τα βλέμματα στράφηκαν στο λαμπερό μίνι φόρεμα της, το οποίο έχει μια πλούσια ιστορία στο παρελθόν του. Το φόρεμα αυτό, το είχαμε δει για πρώτη φορά στα 90’s και συγκεκριμένα στην Κλόντια Σίφερ. Το διάσημο μοντέλο, το είχε επιλέξει για ένα after party του οίκου Versace, κατά τη διάρκεια εβδομάδας μόδας.

Jenny.Gr
@brycescarlett/ instagram

Τι και αν αυτό το κομμάτι, έχει κυκλοφορήσει από την Versace FW94 Couture συλλογή, φαίνεται πως έχει διαχρονική αξία μέχρι και σήμερα.

Όσο αφορά την εκπληκτική εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι, η ηθοποιός επέλεξε να συνδυάσει το vintage φόρεμα, με πιο συγχρονα στοιχεία, όπως τα διάφανα πέδιλα της. Ακόμη και να μην είσαι μεγάλη fan της Barbiecore τάσης, η Μάργκοτ Ρόμπι σου δείχνει τον τρόπο για να την υιοθετήσεις με τον πιο σωστό και υπέροχο τρόπο.