CELEBRITIES

Barbie-Foot Heels: Η τάση που φορούν τώρα οι celebrities για casual και glam εμφανίσεις


Τόνια Τζάφερη

23 Ιουνίου 2023

Barbie-Foot Heels: Η τάση που φορούν τώρα οι celebrities για casual και glam εμφανίσεις
Gotham / Getty Images
Από το πρωί, μέχρι το βράδυ, «τα διάφανα ψηλοτάκουνα» είναι η go to επιλογή των celebrities και όχι μόνο

Τα διάφανα τακούνια γνώρισαν μεγάλό hate όταν πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους, και φυσικά ξεκίνησαν να αναδεικνύονται σε κυρίαρχο trend χάρη στην Kim Kardashian, η οποία τα τιμούσε τακτικά τόσο για τις casual, όσο και για τις πιο glam εμφανίσεις της.

Σταδιακά, αυτά τα πλαστικά και διάφανα τακούνια, άρχισαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον έχοντας φανατικούς «θαυμαστές», είτε φανατικούς «haters». Κοινώς, είναι ένα παπούτσι, που είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς. Όσο και αν το έκραξαν αρχικά ορισμένοι άνθρωποι της μόδας, τελικά είδαμε τα «barbie-foot heels» να κατακλύζουν σταδιακά και τις επιδείξεις μόδας, με ολοένα και περισσότερους celebrities να τα προτιμούν.

Πως μπορείς να τα φορέσεις την ημέρα

Αν σου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα ακόμη και τις πρωινές ώρες, μπορείς να συνδυάσεις τα διάφανα πέδιλα με ένα loose fit jean και ένα απλό λευκό ή μαύρο τοπ. Καλύτερα να κρατήσεις το υπόλοιπο outfit σε casual διάθεση και να αφήσεις τα πέδιλα να δώσουν αυτό το glam στοιχείο που επιθυμείς στην εμφάνιση σου.

«Barbie-Foot Heels» για το βράδυ

Για τις glam εμφανίσεις σου, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα κάνουν την διαφορά. Μπορούν να ταιριάξουν κυριολεκτικά με τα πάντα και να ολοκληρώσουν κάθε σου look με ιδανικό τρόπο. Συν μπορούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα πόδια σου, αφού χάρη στη διαφάνεια, κάνουν το κουντεπιέ να δείχνει ακόμη πιο μακρύ και ψηλό.

Φυσικά οι διάσημες celebrities, έχουν ήδη δοκιμάσει τα κατάλληλα looks, προκειμένου να σε εμπνεύσουν για οποιαδήποτε εμφάνιση σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.