CELEBRITIES

Ρίτα Όρα: Δείχνει για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου της


Ελένη Τσούτση

5 Αυγούστου 2023

Ρίτα Όρα: Δείχνει για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου της
Instagram/ @ Rita Ora
H Ρίτα Όρα μπορεί να είναι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο αλλά τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες του γάμου της με τον αγαπημένο της, Taika Waititi

Ο γάμος της έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά τώρα θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της περισσότερες πληροφορίες για εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα. Η Ρίτα Όρα γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της δημοσιεύοντας ανέκδοτες φωτογραφίες αλλά και λεπτομέρεις από γάμο της με τον Taika Waititi, το 2022.

Jenny.Gr
Instagram/ @Rita Ora

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους, η 32χρονη pop star και ο 47χρονος σκηνοθέτης της Marvel παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2022, και φέτος, έναν χρόνο μετά μοιράστηκαν όμορφες εικόνες από από τον γάμο τους με τη Vogue. Το ζευγάρι αποκάλυψε μάλιστα ότι την πρόταση γάμου την έκανε η Ρίτα Όρα στον αγαπημένο της. «Έγινε στο Λος Άντζελες με μια μικρή παρέα φίλων». «Στο σπίτι μας!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Ήμασταν περίπου οκτώ άτομα. Στενοί φίλοι και οικογένεια, και γονείς στο Zoom. Ήμασταν πραγματικά εμείς και η αδερφή μου Elena», δήλωσε ο Waititi στη Vogue.

Jenny.Gr
Instagram/ @Rita Ora

Όσον αφορά το wedding look της, η Όρα επέλεξε κοσμήματα Lorraine Schwartz και ένα στενό λευκό φόρεμα με την υπογραφή του Tom Ford. «Ο Tom Ford είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές όλων των εποχών και αγαπημένους μου ανθρώπους γενικά»,δήλωσε. «Είναι πλέον ένας από τους στενούς μου φίλους και τον λατρεύω και τον θαυμάζω τόσο πολύ. Το να παντρευτείς με το φόρεμά του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Jenny.Gr
Instagram/ @Rita Ora

Ακόμη, επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με τα μαργαριτάρια της μαμάς μου με τα οποία παντρεύτηκε κι εκείνη. «Η αδερφή μου με συνόδευσε και όλα ήταν χαρούμενα και ήρεμα.

Jenny.Gr
Instagram/ @Rita Ora

Ήταν σχεδόν σαν άλλη μια μέρα. Απλώς ντυθήκαμε όλοι και παντρευτήκαμε».

Jenny.Gr
Instagram/ @Rita Ora

«Ήμασταν 3 χρόνια φίλοι, μέχρι που πήραμε την απόφαση να το καταστρέψουμε και να τα φτιάξουμε», λέει ο σκηνοθέτης Taika Waititi στη Vogue Australia για τη Ρίτα Όρα. Ο Robert Pattinson τους σύστησε πριν 5 χρόνια, σε ένα barbecue που διοργάνωνε ο Waititi στο Los Angeles. Έπρεπε όμως να περάσουν χρόνια, για να αποφασίσουν ότι θα είναι ζευγάρι. Η ζωή τους έφερε στο Σίδνει. Την Ora για την εκπομπή The Voice, όπου ήταν κριτής και τον Waititi για να σκηνοθετήσει την ταινία "Thor: Love and Thunder".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.