ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να συνδυάσεις το λευκό τζιν παντελόνι σου αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Αυγούστου 2023

Πώς να συνδυάσεις το λευκό τζιν παντελόνι σου αυτό το φθινόπωρο
Instagram/tinvcb
Συνδύασε κομψά το λευκό τζιν παντελόνι σου και κλέψε τις εντυπώσεις

Το τζιν παντελόνι θα είναι πάντα στη μόδα. Ναι, μπορεί να έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά για πολλούς λόγους αυτό το ρούχο θα παραμένει relevant. Από τον περασμένο χειμώνα λοιπόν, είδαμε μια αύξηση στη ζήτηση για τζιν παντελόνια και ειδικά για αυτά με το φαρδιά μπατζάκια. Αυτή τάση συνεχίζεται και τη φετινή σεζόν, αλλά μαζί της έχει έρθει και μια ακόμα από το καλοκαίρι.

Το λευκό τζιν παντελόνι θα μας κρατήσει συντροφιά και αυτό το φθινόπωρο, όπως μας κράτησε το καλοκαίρι και σε μερικούς και τον περασμένο χειμώνα. Είναι μια πολύ μεγάλη τάση και με την επάνοδο των κλασικών κομματιών στη μόδα, μπορεί να σεταριστεί πολύ κομψά με διάφορα κομμάτια.

Με ένα λευκό τζιν μπορείς να φορέσεις -σχεδόν- ό,τι θέλεις, από μαύρο, καφέ και μπλε σκούρο, μέχρι κίτρινο, πράσινο και ασημένιο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Το πιο elegant σύνολο που μπορείς να κάνεις είναι το ton sur ton ή το total white, σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη πάντα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις αρκετούς τρόπους να συνδυάσεις το λευκό τζιν παντελόνι σου αυτό το φθινόπωρο. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τις 4 must have μπαλαρίνες του φθινοπώρου και επέλεξε την αγαπημένη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.