ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι άνω των 50; Αυτά είναι τα 7 φθινοπωρινά fashion essentials


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Αυγούστου 2023

Είσαι άνω των 50; Αυτά είναι τα 7 φθινοπωρινά fashion essentials
Instagram/venswifestyle
Τα fashion essentials του φθινοπώρου για εσένα, που είσαι 50+, είναι τα παρακάτω 7 κομμάτια

Θα σου ζητήσω συγνώμη για τις συνεχόμενες αναφορές μας στο φθινόπωρο, αλλά καλό θα είναι να το παραδεχτείς και εσύ. Ναι, το καλοκαίρι μπορεί να είναι ακόμα εδώ, αλλά το φθινόπωρο πλησιάζει και εμείς θέλουμε να είσαι ενημερωμένη και πλήρως έτοιμη για να το υποδεχτείς από ενδυματολογικής απόψεως με όλα τα fashion essentials.

Το ντύσιμο του φθινοπώρου είναι μεταβατικό, είναι looks που συμπεριλαμβάνουν κομμάτια της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας, όπως και μερικά κομμάτια από τη χειμερινή, αλλά και κάποια εντελώς φθινοπωρινά. Το καλό είναι ότι με μπορείς να «παίξεις» με τα ρούχα και να δημιουργήσεις πολύ όμορφα και στιλάτα looks με -σχεδόν- μηδενική προσπάθεια.

Για να ξεκινήσεις όμως να σετάρεις τα φθινοπωρινά σου looks καλό θα είναι να ξέρεις ποια είναι τα βασικά κομμάτια ή αλλιώς τα fashion essentials της σεζόν. Από την παρακάτω λίστα έχουμε αφήσει εκτός τα παπούτσια, διότι είναι στη διακριτική ευχέρεια σου να φορέσεις ψηλοτάκουνο ή φλατ. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις και ανακάλυψε ποια είναι τα 7 fashion essentials του φθινοπώρου, αν είσαι 50+. Κράτα σημειώσεις!

1. Ζακέτα

2. Ίσιο τζιν παντελόνι

3. Καμπαρντίνα

4. Λεπτό μάλλινο φόρεμα

5. Βαμβακερό πουλόβερ

6. Maxi μεταξωτή φούστα

7. Λευκό πουκάμισο

Δες στην παρακάτω gallery τη νέα καμπάνια της BOSS για τη σεζόν που έρχεται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.