ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι μόνες μπαλαρίνες που χρειάζεσαι φέτος


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Αυγούστου 2023

Shopping Alert: Οι μόνες μπαλαρίνες που χρειάζεσαι φέτος
Instagram/anoukyve
Φυσικά και τη φθινοπωρινή σεζόν η μπαλαρίνες δίνουν το παρών

Μπορεί το balletcore να μην είναι μέσα στις μεγάλες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν, αλλά άφησε πίσω του ένα πολύ σημαντικό, άνετο και κομψό αξεσουάρ. Οι μπαλαρίνες, αυτά τα λεπτοκομμένα, απλά και σικάτα παπούτσια θα μας κάνουν παρέα και αυτή τη σεζόν. Τα χρώματα θα είναι λίγο πιο μουντά από ότι πέρυσι, όπως και σχεδόν σε όλα τα ρούχα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις τέλεια φορώντας τες.

Φυσικά και πλέον γνωρίζεις ότι με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μπορείς να πας παντού - οκ, σχεδόν παντού. Μπορείς να πας στο γραφείο, στη βόλτα, για ποτό το βράδυ, για φαγητό, εκδρομή, ακόμα σε γάμο. Αν θέλεις να έχεις μόνο ένα ζευγάρι αυτό το φθινόπωρο, τότε σου προτείνουμε να αγοράσεις ένα ζευγάρι μαύρες ή ένα μεταλλικό χρώμα , όπως το χρυσό ή το ασημένιο. Βέβαια για να είσαι καλυμμένη εντελώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις 4 ζευγάρια μπαλαρίνες για όλες τις περιστάσεις. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τις μόνες μπαλαρίνες που χρειάζεσαι τη φθινοπωρινή σεζόν. Καλά ψώνια!

1. Jenny Fairy - Μαύρες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Michael Michael Kors - Χρυσές Nori Flat - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Sante - Sante Day2Day Ballerinas - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Aldo - Καπιτονέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δες όλες τις μπαλαρίνες μαζί στην παρακάτω gallery και επέλεξε την αγαπημένη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.