ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Julia Fox, με μπλε κραγιόν και διάφανη τουαλέτα, ήταν η goth πριγκίπισσα του Φεστιβάλ Καννών


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Μαΐου 2023

Η Julia Fox, με μπλε κραγιόν και διάφανη τουαλέτα, ήταν η goth πριγκίπισσα του Φεστιβάλ Καννών
Καν'το σαν την Julia, πες αντίο στο κόκκινο κραγιόν

Μπορεί να έχουμε μερικές μέρες μέχρι να τελειώσει το Φεστιβάλ Καννών, αλλά είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι ως τώρα – όχι μόνο για τις ταινίες, αλλά για τα looks. Είδαμε Natalie Portman σαν πριγκίπισσα με Dior, είδαμε Michelle Yeoh καταπράσινη και απαστράπτουσα, είδαμε Julia Fox να αγκαλιάζει την goth πριγκίπισσα που έχει (όχι και τόσο καλά) κρυμμένη μέσα της και να φορά όχι κατακόκκινο, αλλά καταμπλέ κραγιόν. Και τι δεν είδαμε.

Η Fox τολμά, όταν πρόκειται για μόδα και ομορφιά. Πειραματίζεται και οι Κάννες ήταν η ιδανική αφορμή να μας δώσει ένα beauty moment που σίγουρα μας άξιζε. Tόσο στην πρεμιέρα του The Idol, λοιπόν, όσο και στο πάρτι που ακολούθησε, με διάφανα outfits και wet look, φόρεσε τόσο σκούρο μπλε κραγιόν που έμοιαζε μαύρο, και ήταν φανταστική.

Κάποιοι την είπαν υπερβολική – εδώ, όμως, δεν έχουμε κανένα τέτοιο άτομο. Επιτέλους είδαμε κάτι διαφορετικό από το soft glam ή τους ουδέτερους τόνους που είχαμε συνηθίσει στο κόκκινο χαλί, επιβεβαιωθήκαμε ότι το dark mermaidcore είναι η τάση που πρέπει να αγαπήσεις, και ζήσαν αυτοί καλά, κι εσύ καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.