UPDATE

Irina Shayk: Άβαφη στις Κάννες με το πιο ανατρεπτικό look μέχρι τώρα στο κόκκινο χαλί


JTeam

23 Μαΐου 2023

Irina Shayk: Άβαφη στις Κάννες με το πιο ανατρεπτικό look μέχρι τώρα στο κόκκινο χαλί
@irinashayk
Η εμφάνιση της Shayk στην πρεμιέρα της ταινίας Firebrand

Ο ορισμός του «model material» είναι η αγαπημένη μας Irina, η οποία εμφανίστηκε στις Κάννες και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας Firebrand (Le Jeu De La Reine) και έκανε το κοινό της να παραμιλά. To 38χρονο μοντέλο, έδωσε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, αυτό που μας έλειπε- δηλαδή μια πιο τολμηρή εμφάνιση, εξίσου ανατρεπτική και εντυπωσιακή παράλληλα.

Jenny.Gr
@irinashayk


Συγκεκριμένα η Shayk εμφανίστηκε με ελάχιστο μακιγιάζ, και άφησε το leather look της να μιλήσει από μόνο του. Επέλεξε ένα δερμάτινο σετ από τον οίκο Mowalola, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της και την κοιλιά της. Από τη μια είχαμε ένα crisscross top, και μια επίσης δερμάτινη μάξι φούστα, συνδυασμένα με ένα statement λαμπερό κόσμημα από τον οίκο Messika Jewelry.

Jenny.Gr
@irinashayk


Όσον αφορά το beauty look της, τα μαλλιά της ήταν φυσικά και ανάλαφρα, ενώ το μακιγιάζ της ξεχώρισε απ' όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, μιας και ήταν απόλυτα φυσικό και λαμπερό, αναδεικνύοντας απαλά τα χαρακτηριστικά της.

Aυτή η εμφάνιση όμως, δεν είναι η μόνη που έχει εντυπωσιάσει τις τελευταίες ημέρες. Όσο διάστημα βρίσκεται στις Κάννες το διάσημο μοντέλο, έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα και με όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις της.