ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η νέα brand ambassador του Balenciaga


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιανουαρίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η νέα brand ambassador του Balenciaga
Instagram/balenciaga
Δεν κρατήθηκαν πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον και έτσι η Κιμ Καρντάσιαν είναι για ακόμα μια φορά η brand ambassador Balenciaga

Χωρίς να μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, ναι, η Κιμ Καρντάσιαν είναι για ακόμα μια φορά η brand ambassador του οίκο μόδας Balenciaga. Τι και αν είχε δηλώσει πίσω στο μακρινό 2022 πως επαναξιολογεί τη σχέση της με τον creative director του οίκου, Ντέμνα Γκαβάλια, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει; Η Κιμ τα έβαλε κάτω και συγχώρεσε τον Ντέμνα. Και τον έχει συγχωρήσει εδώ και καιρό άπό ότι φαίνεται, εφόσον εμφανίστηκε στο show του στο Los Angeles.

«Για αρκετά χρόνια τα σχέδια του Balenciaga ήταν κομμάτια από πολλά looks μου και σε μερικές από τις πιο θρυλικές μου fashion στιγμές. Ο ιστορικός οίκος μόδας αγκαλιάζει το μοντέρνο, την τεχνική και έχει μια πρωτοποριακή προσέγγιση ως προς τον σχεδιασμό με τον Ντέμνα στο τιμόνι. Για μενα, αυτή η μακρόχρονη σχέση είναι χτισμένη πάνω σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και σε μια δέσμευση ώστε να γίνεται ότι είναι σωστό. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο για το brand και για μένα που έγινα ambassador του» αναφέρει η Κιμ Καρντάσιαν σε δήλωσή της.

Jenny.Gr
Instagram/balenciaga
Jenny.Gr
Instagram/balenciaga

Μαζί με την Κιμ, ο οίκος Balenciaga ανακοίνωσε και τη Νικόλ Κίντμαν ως ambassador και είναι πολύ πιθανό να δούμε και τις δύο μαζί σε μελλοντικές καμπάνιες, όπως επίσης και στα show του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.