ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κέιτ Μπλάνσετ με το ασπρόμαυρο look της μας θύμισε κάτι ελληνικό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Απριλίου 2024

Η Κέιτ Μπλάνσετ με το ασπρόμαυρο look της μας θύμισε κάτι ελληνικό
SPLASH via Ideal Image
Το look της Κέιτ Μπλάνσετ στο show της Louis Vuitton είχε κάτι από Ελλάδα

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ είναι γνωστή για το εξαιρετικό της γούστο στα ρούχα και τις στιλιστικά υπέροχες εμφανίσεις της. Η Αυστραλιανή ηθοποιός λοιπόν παρευρέθηκε στο show της Louis Vuitton Women’s Voyager pre-fall 2024 στη Σαγκάη με ένα ασπρόμαυρο σικάτο look, που η αλήθεια είναι πως κάτι μας θύμισε.

Η Κέιτ Μπλάνσετ επέλεξε να φορέσει ένα εκρού κοντομάνικο jacket με ψηλό γιακά και φερμουάρ στα μανίκια, ένα μαύρο top και ένα ψηλόμεσο ριχτό παντελόνι, το οποίο το είχε φορέσει μέσα από τις μαύρες δερμάτινες μπότες της. Τα αξεσουάρ της κινήθηκαν σε minimal τόνους, αλλά η αλήθεια είναι πως τα κρητικά vibes από τις μπότες και το παντελόνι θα μας «στοιχειώνουν» για πάντα. Ίσως αν είχε συνδυάσει το παντελόνι με άλλα παπούτσια να ήταν μια καλύτερη επιλογή.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Το 2022 η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν η ambassador του οίκου Louis Vuitton, ειδικά για τη σειρά κοσμημάτων του, Spirit. Από τότε η ηθοποιός πηγαίνει σχεδόν σε όλα τα events του οίκου και κάθε φορά τα looks της εντυπωσιάζουν. Απλά στο Women’s Voyager pre-fall 2024 έκανε ένα μικρό λαθάκι, το οποίο της το συγχωρούμε γιατί είναι από τις πιο σικάτες και καλοντυμένες στον χώρο της.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.