ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη


JTeam

25 Απριλίου 2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη
H MED εξελίσσει τα σχέδια που αγαπήθηκαν και λανσάρει νέα μαγιό και εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

Καθώς η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με την αναγέννηση, η MED εισέρχεται σε μία εποχή ανανέωσης που αγκαλιάζει τα σώματα και τις επιθυμίες όλων των γυναικών και των ανδρών.

Η Μαίρη Βυτινάρος αποτελεί το πρόσωπο της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής καμπάνιας της MED. Το διεθνούς φήμης μοντέλο αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το σώμα της και απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της, έχοντας αγκαλιάσει τη θηλυκότητα της. Αυτή η γυναίκα αναζητά elegant swimwear και beachwear κομμάτια που σαγηνεύουν πρώτα απ’ όλα με την αυτοπεποίθηση που της προσδίδουν και φοριούνται -εκτός από την παραλία- και σε day-to-night εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή μαγιό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2024 αντλεί έμπνευση από τον καυτό ήλιο, τα ιριδίζοντα κύματα, τα κοχύλια της θάλασσας, τις τροπικές παραλίες και τα ξέφρενα beach parties. Τα νέα γυναικεία και ανδρικά μαγιό της MED είναι εξελιγμένα ως προς τον μοντέρνο σχεδιασμό τους διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υλικών, την άνεση και την άρτια εφαρμογή, που έχετε ξεχωρίσει.

Όσο για τη S/S24 underwear collection, είναι απολύτως εναρμονισμένη με το ηλιόλουστο σκηνικό των θερμών μηνών και εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα της φύσης. Το αποτέλεσμα είναι σχέδια με floral elements, παλ αποχρώσεις, ντελικάτη δαντέλα, cut-outs και άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η σύγχρονη γυναίκα βρίσκει -και σε αυτή τη συλλογή- τα θηλυκά και συνάμα κομψά εσώρουχα που φέρνουν στην επιφάνεια τη σέξι πλευρά που κρύβει ήδη μέσα της. Όσο για τον δυναμικό άντρα που δε φοβάται τις προκλήσεις, τα κλασσικά αλλά και τα πιο edgy εσώρουχα της collection σχεδιάστηκαν για να του χαρίσουν την τόλμη που χρειάζεται για να διεκδικήσει ό,τι τον γοητεύει.

Jenny.Gr

Τέλος, μετά την ευρεία αποδοχή της, και η Sportswear–Athleisure σειρά για γυναίκες και άνδρες επανέρχεται με νέα σχέδια στη συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, που περιλαμβάνει στιλάτα κομμάτια από Hi-Tech υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

Ανακαλύψτε τη νέα Swim wear and Underwear Spring / Summer 2024 collection στα καταστήματα και το e-shop της MED.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS