ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Έμιλι Μπλαντ κάνει τα λαχανικά να μοιάζουν στιλάτα στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Απριλίου 2024

Η Έμιλι Μπλαντ κάνει τα λαχανικά να μοιάζουν στιλάτα στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας
GETTY IMAGES
Η Έμιλι Μπλαντ φόρεσε Loewe και έκλεψε τα φλας

Η ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της καινούργιας της ταινίας The Fall Guy στο Παρίσι, φορώντας ένα cool, χαρούμενο και extra fashion look. Η Μπλαντ είναι γνωστή για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της σε μεγάλα events, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κινηθεί λίγο διαφορετικά όσον αφορά στο outfit της.

Η ηθοποιός δεν ήθελε να επιλέξει για ακόμη μια φορά ένα -κατά τα άλλα πανέμορφο- βραδινό φόρεμα, όπως το κόκκινο Louis Vuitton που φόρεσε στα SAG Awards, αλλά ήθελε κάτι πιο φρέσκο και το κατάφερε. Η Έμιλι Μπλαντ διάλεξε λοιπόν το look 14 από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Loewe για το 2024, δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες και σούρες, που είχαν prints από λαχανικά σε λευκό φόντο. Μια πάρα πολύ διαφορετική και cool προσέγγιση ενός βραδινού look, το οποίο μπορεί να φορεθεί και όλη την ημέρα με το ανάλογο styling. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολο με Tiffany & Co. κοσμήματα, μαύρη ζώνη και Manolo Blahnik πέδιλα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Μη ξεχνάμε φυσικά και το βραχιόλι που αχνοφαίνεται κάτω από το μανίκι της. Είναι ένα friendship bracelet, το οποίο δείχνει την υποστήριξή της στην φίλη της Τέιλορ Σουίφτ και έχει γίνει status ανάμεσα στους fans της τραγουδίστριας.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αφού διάβασες για την Έμιλι Μπλαντ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.