ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Lyst Index Hottest Brands: Η Μιούτσια Πράντα στην κορυφή για το 1ο τετράμηνο του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Απριλίου 2024

Lyst Index Hottest Brands: Η Μιούτσια Πράντα στην κορυφή για το 1ο τετράμηνο του 2024
GETTY IMAGES
Το report με τα πιο hot brands για το 1ο τετράμηνο του 2024 μόλις βγήκε και η Μιούτσια Πράντα συνεχίζει να κυριαρχεί

Η Miu Miu και η Prada, τα δύο αδέρφια-brands, βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε συνεχή «πόλεμο» για την επικράτηση στην πρώτη θέση των Hottest brands του The Lyst Index. Η Μιούτσια Πράντα, η head designer και των δύο και ιδρύτρια του ενός, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου της μόδας είτε με το ένα είτε με το άλλο και μπράβο της, το αξίζει. Αυτό το τετράμηνο όμως, το 1ο τετράμηνο του 2024 το νήμα έκοψε η Miu Miu, το μικρό αδερφάκι της Prada, που ξαναέκατσε στο θρόνο μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Το The Lyst Index λοιπόν του 1ου τετραμήνου με τα πιο hot brands βγήκε και μας φανερώνει την σκληρή αλήθεια για την δημοτικότητα των brands. Στη δεύτερη θέση είναι η Prada, που έπεσε από την πρώτη, στην τρίτη είναι η Loewe, που παραμένει σταθερή, όπως και η Bottega Veneta στην τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο οίκος Saint Laurent, για πρώτη φορά λόγω του απίθανου show του στο Paris Fashion Week. Ο οίκος Balenciaga από την άλλη φαίνεται να ξεπέρασε το θέμα με το σκάνδαλο και αναδεικνύεται σε ένα γοργά ανερχόμενο brand ανεβαίνοντας στην 8η θέση από την 12η. Ο οίκος Valentino, η Skims και η Louis Vuitton φαίνεται να κερδίζουν έδαφος, ενώ η Moncler, ο Jacquemus και η Diesel χάνουν σε δημοτικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.