ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα ψηλόμεσα παντελόνια κυριαρχούν την σεζόν ss2024 και οι millennials ζητωκραυγάζουν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Απριλίου 2024

Τα ψηλόμεσα παντελόνια κυριαρχούν την σεζόν ss2024 και οι millennials ζητωκραυγάζουν
Instagram/zimmermann
Τα ψηλόμεσα παντελόνια αφήνουν πίσω τα χαμηλόμεσα στην κούρσα των τάσεων για την σεζόν ss2024

Μετά την επανεμφάνιση των χαμηλόμεσων παντελονιών το καλοκαίρι του 2019 και την σταδιακή εξάπλωσή του, ήρθε η ώρα επισήμως να γυρίσουμε και να του πούμε «Thank you, next». Τα ψηλόμεσα παντελόνια κυριάρχησαν σε όλες τις συλλογές της ss2024 και τα επιφωνήματα ανακούφισης από τους millennials αντηχούν ακόμα στα αυτιά μας.

Τα ψηλόμεσα είναι εδώ και οι σχεδιαστές προτείνουν πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια και γραμμές. Ανάλογα λοιπόν με την προσωπική σου αισθητική και το τι θέλεις να δοκιμάσεις αυτή τη νέα σεζόν οι μεγάλοι οίκοι σου δίνουν απλετες επιλογές. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί, μέχρι το βράδυ, ακόμα και σε black tie event. Είδαμε ψηλόμεσα παντελόνια κάπρι, wide-leg, culotte, με πιέτες, με μεγάλες ζώνες, ανδρόγυνα και πολλά πολλά ακόμα σε διαφορετικές υφές, υφάσματα και χρώματα. Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα αγαπημένα μας ψηλόμεσα παντελόνια από τα ss2024 shows. Κράτα σημειώσεις!

Jenny.Gr

Moschino

SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.