ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η capsule γκαρνταρόμπα της άνοιξης - 5 πρακτικά κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Απριλίου 2024

Η capsule γκαρνταρόμπα της άνοιξης - 5 πρακτικά κομμάτια
Instagram/tamaramory
Τα 5 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη σύμφωνα με το ημερολόγιο έχει έρθει και τα δέντρα έχουν αρχίσει να ανθίζουν. Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, είναι Απρίλιος και όχι Ιούνιος όσο και αν ο καιρός προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. Επειδή λοιπόν είναι άνοιξη και σε λίγο η θερμοκρασία θα επανέλθει, καλό είναι να ξέρουμε τι θα χρειαστούμε για να παραμείνουμε στιλάτες και πρακτικά ντυμένες. Ποια είναι τα κομμάτια που θα γίνουν η απόλυτη capsule γκαρνταρόμπα μας για την άνοιξη του 2024; Ποια κομμάτια θα συνδυαστούν άψογα με καλοκαιρινά ρούχα και θα σε κρατήσουν όσο ζεστή χρειάζεται και φυσικά με άψογη αισθητική;

Σίγουρα δύο από αυτά θα τα έχεις σκεφτεί ήδη, μιας και είναι κομμάτια και της βασικής μας γκαρνταρόμπας. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν ενσωματώνουμε διάφορα ρούχα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε και τα 5 κομμάτια της ανοιξιάτικης capsule γκαρνταρόμπας που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Ρίξε μια ματιά και κράτα σημειώσεις!

1. Ελαφριά καπαρντίνα

2. Λεπτό πλεκτό φόρεμα

3. Σκουρόχρωμο κολάν

4. Φλατ mary janes

5. Κοντό cardigan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.