ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Balenciaga πουλάει μονωτική ταινία ως βραχιόλι και το internet απορεί


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Μαρτίου 2024

Ο Balenciaga πουλάει μονωτική ταινία ως βραχιόλι και το internet απορεί
Instagram/myfacewheno_o
Το νέο προϊον του οίκου μόδας Balenciaga έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις

Και για ακόμα μια φορά ο Ντέμνα Γβασάλια, ο creative director του Balenciaga, κατάφερε να γίνει viral με ένα νέο προϊόν, το οποίο έφερε διχασμό στους fashionistas και στο καταναλωτικό κοινό. Το νέο του κομμάτι είναι μέρος της συλλογής aw2024 -άρα δεν πωλείται ακόμη- αλλά κατάφερε να παραμείνει στην αφάνεια μέχρι τώρα λόγω της μορφής του. Ποιος άλλωστε θα παρατηρούσε μια μονωτική ταινία στο χέρι του μοντέλου, ενώ φοράει Balenciaga;

Ναι, καλά άκουσες! Ο Ντέμνα μετά την πετσέτα-φούστα, την τσάντα που μοιάζει με σακούλα από πατατάκια, την σακούλα σκουπιδιών που κοστίζει όσο ένας μισθός -όχι βασικός- αποφάσισε να ρίξει το internet με ένα βραχιόλι μονωτικής ταινίας. Δεν είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, δεν μας ξάφνιασε δηλαδή με κάποια στροφή στη πεπατημένη του οίκου. Ο Ντέμνα συνηθίζει να παίρνει καθημερινά αντικείμενα και να τους δίνει αξία με το να τοποθετεί το logo του Balenciaga πάνω τους και να τα χρεώνει υπερβολικά.

Η αλήθεια είναι πως μας είχε δώσει μερικά δείγματα για την αγάπη τους προς την ταινία από όταν τύλιξε ολόκληρη την Κιμ Καρντάσιαν με κίτρινη ταινία που είχε πάνω το logo του οίκου και όταν έβγαλε φούτερ, τα οποία είχαν γραμμένο το Balenciaga πάνω τους με χαρτοταινία.

Μας άρεσε, δε μας άρεσε αυτό είναι το νέο προϊόν του οίκου και ας είχε πει ο ίδιος μετά το σκάνδαλο με την καμπάνια του την περασμένη άνοιξη πως θέλει να γυρίσει πίσω στις ρίζες του Balenciaga.

@highsnobiety Would you wear this? 🤨 #balenciaga ♬ Imperfect Island - DJ BAI

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.