ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Θα πλήρωνες για μια φούστα-πετσέτα 853€, αν ήταν Balenciaga;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Νοεμβρίου 2023

Θα πλήρωνες για μια φούστα-πετσέτα 853€, αν ήταν Balenciaga;
Instagram/demnagram
Η φούστα-πετσέτα των 853€ του οίκου Balenciaga είναι εδώ και περιμένει την προ-παραγγελία μας. Λογικά θα περιμένει για πολύ

Η φούστα -αν μπορούμε να την πούμε φούστα- του οίκου μόδας Balenciaga, που θυμίζει πετσέτα μπάνιου, είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελία στο site της εταιρείας, αφού παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Spring 2024.

Αν δεν σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να αποκτήσεις αυτή την φούστα-πετσέτα με μόλις 853€, η οποία διαθέτει ευπροσάρμοστη ζώνη, κουμπιά και φυσικά το μοτίβο του Balenciaga. Αν από την άλλη σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να αποκτήσεις μια πετσέτα μπάνιου με πολύ λιγότερα χρήματα -οριακά 800€ λιγότερα- και απλά να την τυλίξεις γύρω από τη μέση και να τη φορέσεις πάνω από τα oversized τζιν παντελόνια σου, μετά το μπάνιο ή γενικά με ό,τι θέλεις.

Αυτό το προϊόν, το οποίο δημιούργησε ο Ντέμνα Γκβασάλια, ο επί 9 χρόνια creative director του οίκου, έρχεται σε απόλυτη σύνδεση με όλα τα πανάκριβα, αλλά αδιανόητα και ακαλαίσθητα προϊόντα που είχε παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια, όπως η δερμάτινη σακούλα σκουπιδιών ή τα κατεστραμμένα sneakers. Από την άλλη έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με όσα είχε πει ότι θα αλλάξει στην προσέγγισή του και στον οίκο μετά τα σκάνδαλα του προηγούμενου χρόνου. «Θα ακολουθήσω μια πιο ώριμη και σοβαρή προσέγγιση στις συλλογές μου και δε θα δημιουργώ προϊόντα μόνο για την εικόνα και το buzz», αυτό είχε πει προσπαθώντας να ανακάμψει από τα σκάνδαλα. Ας του το θυμίσει κάποιος, εφόσον μόνος του αδυνατεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.