ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια του Balenciaga «Είναι διαφορετική» (;)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Νοεμβρίου 2023

Η νέα καμπάνια του Balenciaga «Είναι διαφορετική» (;)
balenciaga
Όπως μας κάνει ξεκάθαρο ο οίκος Balenciaga, η νέα καμπάνια του «Είναι διαφορετική»

Η νέα καμπάνια του οίκου μόδας Balenciaga μόλις παρουσιάστηκε και έχει ήδη κάνει αίσθηση με την αισθητική και το χιούμορ της. Η καμπάνια ονομάζεται «It’s Different» και -σύμφωνα με τον οίκο- «Πιθανόν, δεν είναι αυτό που ψάχνεις».

Jenny.Gr
balenciaga

Στο ίδιο μήκος κύματος με την υπόλοιπη προσέγγιση του Balenciaga, μετά φυσικά τα σκάνδαλα του περσινού χρόνου, η καμπάνια επικεντρώνεται σε πολύ ξεχωριστές σιλουέτες και σχέδια του οίκου, μέσα από ένα νέο πρίσμα. Μεγάλες φωτογραφίες από τσάντες με logos, μυτερά παπούτσια και μπότες περνάνε από μπροστά μας, με τη συνοδεία ατακών, όπως «Όχι μπλαμπλα», «Πιθανόν, δεν είναι αυτό που ψάχνεις» και «Είναι διαφορετικό». Θα μπορούσαμε να πούμε πως μοιάζει με coffeetable book και ότι τα κομμάτια μέσα είναι μουσειακά. Θα μπρούσαμε. Προφανώς πρόκειται για μια ακόμα απόπειρα του Balenciaga να δείξει οτι δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά και να «βγάλει γέλιο» μέσα από την καμπάνια. Οκ, τίμια προσπάθεια και χωρίς κανέναν celebrity να δίνει το boost.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλη τη καμπάνια του Balenciaga.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.