ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gucci: Η Μπίλι Άιλις πρωταγωνιστεί στη νέα sustainable καμπάνια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Οκτωβρίου 2023

Gucci: Η Μπίλι Άιλις πρωταγωνιστεί στη νέα sustainable καμπάνια
gucci
Η νέα εκδοχή της Horsebit 1955 τσάντας κατασκευάστηκε από animal-free Demetra

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως η Μπίλι Άιλις είναι «ερωτευμένη» με την Gucci. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με το GG μονόγραμμα, ακόμα και σε κόκκινα χαλιά. Και επιτέλους ο ιταλικός οίκος αποφάσισε να την κάνει πρωταγωνίστρια στην τελευταία του καμπάνια.

Ο νέος creative director, Σαμπάτο ντε Σάρνο, οραματίζεται να επαναφέρει τον οίκο στις παλιές του δόξες και να επιστρέψει στις ρίζες του. Αφού γιόρτασε τα 70 χρόνια από την παρουσίαση του Horsebit 1953 loafer με τον Πολ Μέσκαλ, η Gucci αποφάσισε να προφωρήσει σε μια πρωτοτυπία στην Horsebit 1955 τσάντα της.

Η Μπίλι Άιλις παρουσιάζει τη νέα sustainable Horsebit 1955 τσάντα της Gucci με έναν πολύ δικό της τρόπο. Η κλασική τσάντα πλέον είναι ασύμμετρη και για πρώτη φορά από animal-free Demetra υφάσματα. Το Demetra έχει υποστεί μια παραγωγική διαδικασία δύο ετών, ηθικά κατασκευασμένη από τεχνίτες της Gucci στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.