ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Πρακτικές & στιλάτες ολόσωμες φόρμες για όλη την ημέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Πρακτικές & στιλάτες ολόσωμες φόρμες για όλη την ημέρα
Instagram/chloelecareux
Οι ολόσωμες φόρμες είναι άνετες, πρακτικές και πολύ στιλάτες επιλογές για ένα ανοιξιάτικο outfit

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα πιο πρακτικά και άνετα κομμάτια της ντουλάπας μας. Είναι ένα και μόνο ρούχο, το οποίο καλύπτει παντελόνι και top, ενώ μπορεί να γίνει και μια πολύ cool βάση για να χτίσουμε πάνω της ένα δημιουργικό look. Οι ολόσωμες φόρμες βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια, υφάσματα και χρώματα, αλλά για την καθημερινότητά μας η καλύτερη επιλογή είναι η πιο φαρδιά γραμμή, με τσέπες και ανθεκτικό ύφασμα, όπως τζιν ή βαμβάκι.

Αυτή την άνοιξη οι ολόσωμες φόρμες είναι και πάλι στην παρέα μας. Συνδυάζονται εξαιρετικά με sneakers, mary janes και loafers, ενώ τα baseball καπέλα και οι oversized τσάντες μοιάζουν να κατασκευάστηκαν μαζί της. Αν θέλεις να επενδύσεις και εσύ σε ολόσωμες φόρμες, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Levi's - Από βαμβακερό υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MAX&Co. - Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Dkny - Με ζώνη στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Pepe Jeans - Από τη σειρά Pepe Future - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Morgan - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Eκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.