ΣΤΙΛ STREET STYLE

Milan Fashion Week: Τα ωραιότερα street style looks από τους δρόμους του Μιλάνου


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2022

Milan Fashion Week: Τα ωραιότερα street style looks από τους δρόμους του Μιλάνου
Τα street style looks που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Mια ακόμα Milan Fashion Week έφτασε στο τέλος της και όπως πάντα το street style ήταν εντυπωσιακό. Gucci, Versace, Bottega Veneta Max Mara, αλλά και Moschino και D&G, έβαλαν τις νέες συλλογές και τα κορίτσια της μόδας έβαλαν τα πιο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα outfits. Το Υ2Κ effect ήταν τόσο ισχυρό στις πασαρέλες και το street style δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει. Έτσι τα looks που είδαμε στους δρόμους του Μιλάνου κατάφερναν με έναν τρόπο να ισορροπούν την ιταλική κομψότητα με την αυθάδεια και τον αισθησιασμό των 00s trends που κυριαρχούν στην μόδα αυτή την στιγμή.

Τo fashion crowd φόρεσε statement πανωφόρια, αξεσουάρ με κρόσσια, τρουκς και αλυσίδες, διαφάνειες και παιχνιδιάρικα βολάν και κατάφερε να μας κερδίσει για μία ακόμα φορά.

Οι αποχρώσεις κυμαίνονταν από τα διαχρονικά κομψά και μίνιμαλ neutrals ως hot pink και μοβ, ενώ δεν έλειπαν τα pastels! Δεν βλέπουμε την ώρα να τα υιοθετήσουμε για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.