ΣΤΙΛ RUNWAYS

Versace S/S 2023: H «Barbie» Paris Hilton έκλεισε το show που συνδύαζε το girly με το goth


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2022

Versace S/S 2023: H «Barbie» Paris Hilton έκλεισε το show που συνδύαζε το girly με το goth
O οίκος Versace παρουσίασε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

O οίκος Versace παρουσίασε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 στην MFW. Όπως πάντα οι αγαπημένες της Donatella, Gigi και Bella Hadid, Irina Shayk και Emily Ratajkowski ήταν εκεί. Το κλείσιμο του show ωστόσο επεφύλασσε σε κοινό και καλεσμένους μα έκπληξη.

Ο λόγος για την Paris Hilton, η οποία εμφανίστηκε με το απόλυτο Barbiecore look. H διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα από κρύσταλλα Swarovski σε ροζ απόχρωση, απογειώνοντας το λουκ με φούξια γόβες, γάντια και μία τιάρα με ένα μικρό ροζ πέπλο.

Η συλλογή περιλάμβανε πολύ μαύρο, μοβ και πινελιές από ροζ και lime. Eίδαμε φορέματα με cut-outs, oversized δερμάτινα jackets και micro mini skirts από δέρμα. Πολλά από τα leather items ήταν στολισμένα με σειρές από τρουκς ή κρόσσια. Τα παντελόνια παραμένουν χαμηλοκάβαλα.

Υπήρχαν αέρινα floral φορέματα, φορεμένα πάνβω από παντελόνια και chunky boots, την ίδια ώρα που μεταλλιζέ λεπτομέρειες έδιναν 80s vibes σε μια κατά τα άλλα Υ2Κ συλλογή που συνδύαζε το goth με το girly.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.