ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Mother of the bride: Ο απόλυτος οδηγός για το πιο κομψό look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Mother of the bride: Ο απόλυτος οδηγός για το πιο κομψό look
Instagram/venswifestyle
Οι 3 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις το πιο κομψό look για τη σημαντική αυτή στιγμή

Η εποχή των γάμων έχει έρθει για τα καλά και όλοι έχουμε αρκετά γαμήλια events να παρευρεθούμε. Κάποια από αυτά θα γίνουν σε κτήματα, άλλα σε ξωκλήσια στην εξοχή, άλλα σε παραλίες και άλλα σε νησιά. Το τι θα φορέσουμε σε αυτά τα events έχει άμεση σχέση με την τοποθεσία, αλλά και την θέση μας στον γάμο. Μπορεί να είσαι κουμπάρα, μπορεί να είσαι απλά καλεσμένη, μπορεί να είσαι η αδερφή της νύφης ή μπορεί να είσαι η μητέρα της νύφης. Το τελευταίο είναι τις περισσότερες φορές και το πιο tricky. Αλλά μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις πιο κατάλληλες συμβουλές για το γαμήλιο look αυτής της πολύ σημαντικής στιγμής σου. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για την μητέρα του γαμπρού, δεν αποκλείουμε κανένα!

1. Το χρώμα

Έχεις πειραματιστεί με πολλά χρώματα και πλέον γνωρίζεις ποια από αυτά ταιριάζουν με την επιδερμίδα και το προσωπικό σου στιλ. Επέλεξε κάποιο από αυτά και μην αισθάνεσαι υποχρεωμένη να φορέσεις κάτι που ταιριάζει με τον στολισμό ή που δεν θα φορέσει κανένας άλλος. Προφανώς μόνο το άσπρο μένει εκτός ή όποιο χρώμα φορέσει η νύφη.

2. Το ύφασμα

Το ύφασμα που θα επιλέξεις έχει σημασία. Ναι, τα λινά και το βαμβακερά μπορεί να είναι ελαφριά και να αναπνέουν, αλλά τσαλακώνονται πάρα πολύ εύκολα και σίγουρα δε θα μπορείς να σιδερώνεις το ρούχο σου κάθε μισή ώρα.

3. Το στιλ

Επέλεξε το look σου σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ. Αν φοράς πιο συχνά φορέματα και αισθάνεσαι καλά μέσα σε αυτά, τότε ένα φόρεμα θα ήταν ιδανικό για εσένα. Αν σου αρέσει να φοράς κοστούμια ή παντελόνες, τότε μην αισθάνεσαι υποχρεωμένη να φορέσεις κάποιο φόρεμα. Το ρούχο πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει. Νιώσε άνετα με την επιλογή σου και μη σκέφεσαι τι θα πει ο κόσμος.

Φυσικά και έχεις επιλογές! Σε όποια ηλικία και αν είσαι μπορείς να ντυθείς κομψά και σικάτα. Ένα co-ord set με φαρδιά μεταξωτή πουκαμίσα και μεταξωτό παντελόνι είναι μια άριστη επιλογή. Επίσης ένα χρωματιστό maxi καφτάνι με εντυπωσιακά κοσμήματα μοιάζει πολύ αριστοκρατικό, όπως και ένα ίσιο παντελόνι με ένα γραμμικό πουκάμισο. Προφανώς και τα κρουαζέ φορέματα ή τα midi cocktail φορέματα είναι μέσα στο θέμα. Πάνω από όλα να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου, να περάσεις καλά και να μη σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Να σου ζήσουν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο luxury σκουλαρίκια για ένα glam γαμήλιο look!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.