ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bags musts: Οι τσάντες που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι τα 40


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Νοεμβρίου 2023

Bags musts: Οι τσάντες που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι τα 40
Instagram/victoriabeckham
Οι 7 τσάντες που πρέπει να αποκτήσεις μέχρι τα 40 σου

Το να δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα, με την οποία αισθάνεσαι άνετα και στιλάτα σε καθημερινή βάση, ενώ ταυτόχρονα τα περισσότερα κομμάτια είναι διαχρονικά, δε θέλει κόπο, αλλά θέλει τρόπο. Θέλει υπομονή, θέλει να επενδύσεις χρόνο και κάποια χρήματα, διότι ως γνωστόν η ποιότητα πληρώνεται, όπως επίσης χρειάζεται να σκανάρεις αρκετά συχνά την ντουλάπα σου, το τι σου λείπει πραγματικά και το τι έχουν τα second hand καταστήματα και sites.

Μια συλλογή που καλό είναι να έχεις ολοκληρώσει μέχρι να γίνεις 40 ετών, είναι η συλλογή με τις τσάντες σου. Είναι ένα από τα αξεσουάρ, που εκτός από διακοσμητικά είναι και πρακτικά, άρα η ποιότητα μετράει και λίγο παραπάνω. Οι τσάντες που χρειάζεσαι πραγματικά δεν ξεπερνούν τις 7 -αλήθεια λέμε- και τα χρώματα που θα επιλέξεις καλό είναι να ταιριάζουν με το προσωπικό σου στιλ και όχι με τα εποχιακά trends. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, σου έχουμε τους 7 τύπου τσάντας που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να γίνεις 40, χωρίς χρώματα για να επιλέξεις εσύ το δικό σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Μια shopping τσάντα

2. Μια τσάντα ώμου

3. Μια τσάντα πουγκί

4. Ένα clutch

5. Μια βραδινή τσάντα

6. Μια ψάθινη τσάντα

7. Μια crossbody τσάντα

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά μπορντό παπούτσια της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.