ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα μπορντό παπούτσια που θα λατρέψεις - 5 updated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Τα μπορντό παπούτσια που θα λατρέψεις - 5 updated κομμάτια
Instagram/leasy_inparis
Τα μπορντό παπούτσια που θέλεις στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν

Και είσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και ψάχνεις για ακόμα μια φορά τι θα φορέσεις. Ναι, τα αγαπάς τα ρούχα σου, ναι τα έχεις σετάρει όμορφα μεταξύ τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μερικές φορές δε θέλεις κάτι να «spice up» το look σου. Ο πιο δοκιμασμένος και αποδοτικός τρόπος να το κάνεις είναι με ένα ζευγάρι παπούτσια, που κλέβουν τα βλέμματα.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν, αυτό μπορεί να γίνει με ένα ζευγάρι μπορντό, καλοφτιαγμένα παπούτσια, που με ό,τι και αν τα συνδυάσεις, καταφέρνουν να αναδεικνύουν το όλο σύνολο. Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και όπως έχεις ακούσει και δει, το μπορντό θεωρείται από τα πιο must χρώματα της σεζόν. Από το σκούρο κερασί, μέχρι το σκούρο βυσσινί, όλα μπορούν να μπουν κάτω από την ομπρέλα του μπορντό για συντομία. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 5 ζευγάρια παπούτσια από όλα τα στιλ σε αυτό το updated χρώμα, σε εξαιρετικές τιμές. Καλά ψώνια!

Video @annabelrosendahl

1. Tsakiris Mallas - Γόβες με τακούνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Geox - Παντόφλες Σπιτιού D Brionia - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. EXE - Mary Janes - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Envie shoes by Mairiboo - Chunky Loafers - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gant - Αθλητικά Caffay Sneaker - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.