ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Navy Blue: Το χρώμα που θα κάνει να «ξεκολλήσεις» από το μαύρο - 5 chic συνδυασμοί


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Οκτωβρίου 2023

Navy Blue: Το χρώμα που θα κάνει να «ξεκολλήσεις» από το μαύρο - 5 chic συνδυασμοί
Instagram/tinvcb
Το navy blue θα σε κάνει να θέλεις να αναθεωρήσεις

Είσαι λάτρης του μαύρου χρώματος; Λογικό, ταιριάζει με τα πάντα και δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας. Αν όμως σε έχει κουράσει κάπως η πολλή μαυρίλα ή θέλεις να μην μπεις από τώρα στο χειμωνιάτικο κλίμα και να φτιάξεις μια παλέτα με πιο ανοιχτά χρώματα ή ακόμα και αν δε θέλεις να φορέσεις τόσο μαύρο λόγω της ζέστης που έχει, μια είναι η λύση. Ένα είναι το χρώμα που έχει την ίδια -σχεδόν- κομψότητα με το μαύρο και ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Ποιο είναι αυτό; Μα το navy blue φυσικά.

Το navy blue θεωρείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένα χρώμα που το προτιμούν οι αριστοκράτες, ένα χρώμα που δημιουργεί μια αίγλη γύρω του, ένα χρώμα που έχει εξισωθεί με την ιστιοπλοΐα και το ναυτικό. Από όταν όμως ο κανόνας που απαγόρευε το navy blue να φορεθεί με μαύρο καταργήθηκε, από τότε ξεκίνησε και η πραγματική mainstream δύναμη του χρώματος. Δες στην παρακάτω λίστα με ποια χρώματα ταιριάζει περισσότερο και αφέσου στην κομψότητα και την αίγλη που αποπνέει.

1. Καμηλό

2. Γαλάζιο

3. Μαύρο

4. Κίτρινο

5. Κεραμμυδί

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool γιλέκα και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.